Αυτό ξεπερνά τα τρόπαια: Όλοι οι Ισπανοί πήγαν ν' αγκαλιάσουν τον Κροος, τον συγκίνησε ο Μοράτα (vid)

Το σφύριγμα της λήξης επιβεβαίωσε τον αποκλεισμό των Γερμανών, το φινάλε της καριέρας του Τόνι Κροος κι εκείνος έγινε αποδέκτης της απόλυτης αναγνώρισης από τους αντιπάλους του, που πήγαιναν ένας – ένας να τον αγκαλιάσουν! Τον συγκίνησε ο Μοράτα που τον πλησίασε και τον χειροκροτούσε για να του δείξει πόσο σπουδαία ήταν η παρουσία του στα γήπεδα.  



Αυτό ξεπερνά τα τρόπαια: Όλοι οι Ισπανοί πήγαν ν' αγκαλιάσουν τον Κροος, τον συγκίνησε ο Μοράτα (vid)

Ο Κροος είχε αναφέρει πως ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι σε συλλογικό επίπεδο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του φετινού καλοκαιριού θα ήταν η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετείχε ως μέλος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Κατάφερε να γίνει Πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ, αλλά στο τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα του αυτές τις μέρες, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Το γκολ του Μερίνο στο 120' για το 2-1 των Ισπανών, σήμανε τον αποκλεισμό των «πάντσερ» και το φινάλε του Κροος, τον οποίο ήθελαν ν' αγκαλιάσουν όλοι οι Ισπανοί που κατευθύνθηκαν προς το μέρος του με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Παρασκευής.

Μάλιστα, ο Άλβαρο Μοράτα ήταν μπροστά του και έμεινε να τον χειροκροτά, για του δείξει πόσο σέβεται και εκτιμά όσα ο Γερμανός πρόσφερε στους γύρω του και στο άθλημα...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης