Όλοι μαζί και… ένας μόνος του: Η Αγγλία έμοιαζε με 22+1, στην ανάπαυλα της παράτασης! (pics)

Όλοι μαζί. Και οι 23 παίκτες της Αγγλίας μοιάζουν ενωμένοι. Έμοιαζαν για την ακρίβεια. Διότι στην ανάπαυλα της παράτασης, είχαμε 22 να είναι δίπλα δίπλα και έναν μόνο του. Οι εικόνες για τον Άντονι Γκόρντον, στην προκειμένη περίπτωση, «μιλούν» από μόνες τους!



Όλοι μαζί και… ένας μόνος του: Η Αγγλία έμοιαζε με 22+1, στην ανάπαυλα της παράτασης! (pics)

Μπορεί το κλίμα στην Αγγλία να φαντάζει καλό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και αρκετούς να νομίζουν πως όλα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, λόγω της κριτικής που έχει δεχθεί ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, όμως υπάρχουν και στιγμές που πηγαίνουν κόντρα στον μέσο όρο.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως ναι μεν ισχύει, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στην πρόκριση επί της Σλοβακίας, δυσαρεστημένοι ήταν ο Αλεξάντερ Άρνολντ και ο Τζο Γκόμες, ενώ τώρα υπήρξε ένας… άλλος.

Ο λόγος για τον Άντονι Γκόρντον, ο οποίος ήταν φανερό πως δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, κατά τη διάρκεια της παράτασης. Στην ανάπαυλα, ο Σάουθγκεϊτ τους είχε μαζέψει όλους μαζί, αλλά ο επιθετικός της Νιούκαστλ είχε πάρει… απόσταση.

Ήταν μόνος του, κοιτούσε κάτω, έμοιαζε δυσαρεστημένος. Και σαφέστατα αυτό οφείλεται στον χρόνο συμμετοχής του, καθώς για ακόμη μία φορά, έκανε «ζέσταμα» και παρέμεινε στον πάγκο!

Δημήτρης Μανάκος