«Δυο ματς ακόμα και θ' αλλάξει η ζωή μας»: Σύνθημα κατάκτησης της κορυφής από τον Σάκα! (vid)

Πήρε τα πάνω του, άνοιξε η... ποδοσφαιρική του όρεξη και αφού νιώθει καλύτερα από ποτέ, πήρε το ρίσκο να το πει! Ο Μπουκάγιο Σάκα θέλει τώρα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αυτή έθεσε στόχο της Αγγλίας μετά την πρόκριση στα ημιτελικά με το 5-3 επί των Ελβετών στα πέναλτι. 



«Δυο ματς ακόμα και θ' αλλάξει η ζωή μας»: Σύνθημα κατάκτησης της κορυφής από τον Σάκα! (vid)

Τρία χρόνια μετά την αστοχία του από την άσπρη βούλα στον τελικό του '21 απέναντι στην Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ» και μετά απ' όσα πέρασε εξαιτίας εκείνης της κακής στιγμής με τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε, ο Μπουκάγιο Σάκα... είναι ένας άλλος. 

Ωρίμαστε και με όσα έχει καταφέρει στην Άρσεναλ του Αρτέτα, έχει διαφορετικό mindset, έχει γίνει πιο σκληρός, πιο κυνικός και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ελβετία. 

Έχοντας σκοράρει για την ισοφάριση στο 80' και βρίσκοντας δίχτυα και στη διαδικασία των πέναλτι, ο Σάκα όχι απλά το πήρε πάνω του, αλλά τώρα πια θέλει τον τίτλο! 

«Ήταν η καλύτερη βραδιά μου με τη φανέλα της εθνικής ομάδας, αλλά έχουμε ακόμα δυο ματς μπροστά μας για να... αλλάξει όλη η ζωή μας» είπε στην κάμερα του επίσημου καναλιού των «τριών λιονταριών»! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης