Έσμιξε στη Βαυαρία το... παρεάκι από την Τσέλσι με τον Ολίσε των 50 εκατομμυρίων

Η Μπάγερν Μονάχουν ανακοίνωσε τον Μάικλ Ολίσε για τα επόμενα πέντε χρόνια κι εκείνος αφού γέμισε τα ταμεία της Κρίσταλ Πάλας με 45+5 εκατομμύρια, θα ξαναβρεί στη Βαυαρία και τον παιδικό του φίλο από τις ακαδημίες της Τσέλσι! 



Έσμιξε στη Βαυαρία το... παρεάκι από την Τσέλσι με τον Ολίσε των 50 εκατομμυρίων

Ο Ολίσε εξαργύρωσε τις μαγικές του εμφανίσεις με τη φανέλα των «αετών» στο Λονδίνο, ξεχώριζε... σαν τη μύγα μες στο γάλα, το ταλέντο του ήταν για πολύ ανώτερο επίπεδο και η Μπάγερν τού δίνει την ευκαιρία να το δείξει σε υψηλότερα ποδοσφαιρικά πατώματα. 

Από το απόγευμα της Κυριακής ανήκει και επίσημα πια στους Βαυαρούς έναντι 45+5 εκατομμυρίων, υπέγραψε το συμβόλαιό του έως το 2029 και θα ξαναβρεί στη νέα του ομάδα τον φίλο που είχε κάνει από την εποχή που βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι.

Ποιος είναι αυτός; Ο Τζαμάλ Μουσιάλα που έκανε εξαιρετικό Euro 2024 με τους Γερμανούς - εξαιρώντας ίσως το παιχνίδι των προημιτελικών με τους Ισπανούς - και τώρα θα μπορεί να φτιάξει συνεργασίες και με τον Ολίσε στο κλαμπ του Μονάχου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πάλας εξασφάλισε και ένα αρκετά καλό ποσοστό μεταπώλησης, αφού πιστεύει και σε πολύ καλύτερη μεταγραφή στο μέλλον για τον ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε στο Selhurst Park...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης