«Εμείς τον θέλουμε εδώ»: Οι οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για να κρατήσουν τον Ντε Λιχτ!

Ξαφνικό... αντίπαλο βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια απόκτησης του Ματάις Ντε Λιχτ, αφού, έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες υπογραφές από τους οπαδούς των Βαυαρών που θέλουν να παραμείνει ο Ολλανδός αμυντικός στην ομάδα! 



«Εμείς τον θέλουμε εδώ»: Οι οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για να κρατήσουν τον Ντε Λιχτ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν να έχει μπει το νερό στ' αυλάκι σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πρώην αρχηγού του Άγιαξ, με τον παίκτη να θέλει κι εκείνος να μετακινηθεί στο Μάντσεστερ για να συνεργαστεί ξανά με τον Έρικ Τεν Χαγκ. 

Στην Μπάγερν είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αφού θεωρούν ότι δεν έχει προσφέρει όσα σκέφτονταν και ήθελαν όταν προχωρούσαν στην απόκτησή του από τη Γιουβέντους. 

Ωστόσο, εμφανίστηκε ο κόσμος των Βαυαρών για να βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση της ομάδας του Μονάχου. Συγκεντρώθηκαν μέχρι στιγμής 60.000 υπογραφές από τους οπαδούς του κλαμπ για να παραμείνει ο Ματάις Ντε Λιχτ στην Allianz Arena .

«Είναι αμυντικός top class, ίσως ο μοναδικός τόσο καλός στο ρόστερ μας. Έχει τρομερή ωριμότητα και ιδανική νοοτροπία» σχολιάζουν οι φίλοι της Μπάγερν για τον ποδοσφαιριστή...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης