Διαιτητής που έχει καταδικαστεί για δωροδοκία και είχε κόντρα με τον Μπέλιγχαμ, θα «σφυρίξει» τον ημιτελικό της Αγγλίας!

Όνομα που πιθανότατα θα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ορίστηκε για να διευθύνει τον ημιτελικό της Αγγλίας με την Ολλανδία, αφού θα «σφυρίξει» ο Φέλιξ Ζόιερ που έχει καταδικαστεί για δωροδοκία και είχε εξαγριώσει τον Άγγλο αστέρα της Ρεάλ, σε ματς της Bundesliga. 



Διαιτητής που έχει καταδικαστεί για δωροδοκία και είχε κόντρα με τον Μπέλιγχαμ, θα «σφυρίξει» τον ημιτελικό της Αγγλίας!

«Πώς γίνεται να ορίζεται για το σπουδαιότερο παιχνίδι του γερμανικού πρωταθλήματος ένας ρέφερι που έχει καταδικαστεί για δωροδοκία; Είδατε τι γινόταν με τις αποφάσεις του...». 

Αυτά τα λόγια του Τζουντ Μπέλιγχαμ από το 2021, του είχαν προκαλέσει μπελάδες, αλλά ο Φέλιξ Ζόιερ τον είχε κάνει έξω φρενών με τις αποφάσεις του σε ήττα (3-2) της Ντόρτμουντ από την Μπάγερν Μονάχου. 

Ο τότε χαφ των Βεστφαλών είχε σταθεί στο γεγονός πως ο Ζόιερ είχε καταδικαστεί για δωροδοκία, την οποία είχε φέρει στην επιφάνεια αρκετά χρόνια αφότου είχε συμβεί, ο γερμανικός Τύπος. 

Ο Ζόιερ θα είναι εκείνος που θα διευθύνει τον ημιτελικό της Αγγλίας με την Ολλανδία το βράδυ της Τετάρτης, με το ιστορικό του να λέει πως έχει δεχθεί ποινή αποκλεισμού έξι μηνών έχοντας αποδειχθεί ένοχος για περιστατικό που σημειώθηκε το 2005...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης