Οι απουσίες που κάνουν υπερήφανη τη Λίβερπουλ: Εννέα «κόκκινοι» στα ημιτελικά των μεγάλων τουρνουά

Μπορεί ο Άρνε Σλοτ ν' αργήσει να τους υποδεχθεί στο Kirkby και να δουλέψει μαζί τους, αλλά είναι τέτοια η περίσταση που εννέα διεθνείς της Λίβερπουλ κάνουν το κλαμπ υπερήφανο, έχοντας φτάσει στα ημιτελικά των δύο μεγάλων καλοκαιρινών διοργανώσεων. Έξι παραμένουν στη Γερμανία για το Euro και άλλοι τρεις θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το Copa America!   



Οι απουσίες που κάνουν υπερήφανη τη Λίβερπουλ: Εννέα «κόκκινοι» στα ημιτελικά των μεγάλων τουρνουά

Στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, παρά τις πολλές απουσίες παικτών, αφού αρκετοί ακόμα βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές, η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει με όσους παίκτες ήταν εφικτό να βρίσκονται εκεί. 

Ο Κώστας Τσιμίκας, φυσικά, είναι από εκείνους που έχουν αρχίσει τη δουλειά στο Kirkby, με τον Greek Scouser να περιμένει το φίλο του, τον Σαλάχ, να επιστρέψει από τις μέρες ξεγνοιασιάς και να προπονηθούν παρέα. 

Εννέα ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ θα καθυστερήσουν λίγο περισσότερο να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του συλλόγου, στη νέα εποχή που ξεκίνησε με τον Άρνε Σλοτ στο «τιμόνι», αλλά είναι για καλό. 

Οι Φαν Ντάικ, Χάκπο, Άρνολντ, Γκόμες Χράφενμπερχ και Κονατέ παραμένουν στο Euro 2024 της Γερμανίας και μάλιστα, εξαιρώντας τον «Ίμπου» που θα παίξει απέναντι στην Ισπανία, κοντράρονται μεταξύ τους στον σούπερ ημιτελικό της Αγγλίας με την Ολλανδία, το βράδυ της Τετάρτης. 

Όσο για το Copa America και με τη Βραζιλία του Άλισον να έχει αποκλειστεί, ο Νούνιες στην Ουρουγουάη του Μπιέλσα θα παίξει στους «4» με την Κολομβία του Λουίς Ντίας, ενώ, η Αργεντινή του Αλέξις Μακ Άλιστερ αντιμετωπίζει τον Καναδά. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης