Ο Γουόκερ «πρόδωσε» τον συμπαίκτη του στη Σίτι για το καλό της Αγγλίας στα πέναλτι του προημιτελικού! (pic)

Σε συλλογικό επίπεδο «πολεμούν» μαζί, πλάι - πλάι με τη γαλάζια φανέλα, όμως τώρα, έπρεπε να βάλουν σε απόλυτη προτεραιότητα το συμφέρον της χώρας τους. Και κάπως έτσι, ο Κάιλ Γουόκερ «πρόδωσε» όσα ήξερε για τον Μανουέλ Ακάντζι στη διαδικασία των πέναλτι του προημιτελικού της Αγγλίας με την Ελβετία, το απόγευμα του Σαββάτου. 



Ο Γουόκερ «πρόδωσε» τον συμπαίκτη του στη Σίτι για το καλό της Αγγλίας στα πέναλτι του προημιτελικού! (pic)

Ο διεθνής φουλ μπακ προφανώς και ήξερε απόλυτα τις προτιμήσεις του Ακάντζι όταν εκτελεί πέναλτι. Τον έχει μάθει πολύ καλά από τις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και αφού τον είδε ν' αναλαμβάνει εκτέλεση από την άσπρη βούλα στη «μάχη» των προημιτελικών του Euro 2024, έπρεπε να του... γυρίσει την πλάτη. 

Ο Ελβετός αμυντικός έστησε την μπάλα, πήρε φόρα απέναντι από τον Πίκφορντ και ο Γουόκερ - που προφανώς είχε πει στον πορτιέρε της Έβερτον να τον κοιτάξει - του έδειξε πού έπρεπε να πέσει για να πιάσει το σουτ του συμπαίκτη του στους «πολίτες»! 

Φυσικά ο Άγγλος πορτιέρε είχε φτιάξει και το... σκονάκι του στο μπουκάλι με το νερό του, αλλά είχε και την εξτρά βοήθεια του συμπατριώτη του. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης