Το σούπερ ταλέντο της Τσέλσι που ετοιμάζεται να παίξει στη Λίβερπουλ: Ποιος είναι ο Ενγκουμόχα; (vids)

Είναι 15 ετών, αγωνίζεται στην επίθεση και η Λίβερπουλ έχει τρελαθεί μαζί του! Εκείνος δελεάζεται από το πρότζεκτ των «κόκκινων» και ετοιμάζεται να μετακομίσει από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι σ' εκείνα των «κόκκινων». Ο Ρίο Ενγκουμόχα έγινε talk of the town ως ένα από τα σούπερ ταλέντα που κυκλοφορούν στο αγγλικό ποδόσφαιρο! 



Το σούπερ ταλέντο της Τσέλσι που ετοιμάζεται να παίξει στη Λίβερπουλ: Ποιος είναι ο Ενγκουμόχα; (vids)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχωρεί από τους «μπλε» του Λονδίνου και φέρεται να έχει δεχθεί ήδη προσέγγιση από το κλαμπ του λιμανιού για να συνεχίσει την εξέλιξή του στο Kirkby, κοντά στ' αστέρια της ομάδας του Άρνε Σλοτ. 

Στην Τσέλσι εμφανίζονται έξαλλοι με το γεγονός πως δεν προνόησαν και κάτι δεν έκαναν σωστά με την περίπτωση του 15χρονου παίκτη, ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί με το τμήμα κ-21 του συλλόγου της πρωτεύουσας. 

Από τις επιδόσεις του που έχουν ξεχωρίσει μέχρι αυτή τη στιγμή, αφού μιλάμε για ένα παιδί 15 ετών, είναι οι 12,91 ντρίμπλες ανά 90λεπτο με ποσοστό επιτυχίας στο 63,6% για το τμήμα κ-16 της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. 

Έχει μέσο όρο 0,84 τερμάτων και ασίστ/αγώνα, λέγεται ότι απέρριψε αρκετές προτάσεις μέχρι αυτή τη στιγμή και η Λίβερπουλ δείχνει να τον έχει πείσει να υπογράψει μ' εκείνη και ν' αποτελέσει μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης