Μεγάλο βράδυ για τη Γιουνάιτεντ: Δεύτερη προσφορά σε Μπράνθγουεϊτ, έχει αποφασίσει ο Ντε Λιχτ!

Σημαντικά νέα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα ξεκινούν από τον Τζάρεντ Μπράνθγουεϊτ της Έβερτον, και καταλήγουν στον Ματίας Ντε Λιχτ που θέλει… μόνο το «Ολντ Τράφορντ»!



Μεγάλο βράδυ για τη Γιουνάιτεντ: Δεύτερη προσφορά σε Μπράνθγουεϊτ, έχει αποφασίσει ο Ντε Λιχτ!

Σημαντικές εξελίξεις και πολύ κομβικά δημοσιεύματα από τον Fabrizio Romano, με τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι αισιόδοξος για ένα ολότελα διαφορετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; O έγκριτος δημοσιογράφος επισήμανε πριν από μερικά λεπτά, πως οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Έβερτον για τον Τζάρεντ Μπράνθγουεϊτ, για δεύτερη φορά!

Ανέβασαν την προσφορά τους, φτάνουν μέχρι και τα 45 εκατομμύρια, συν πέντε ως μπόνους, αλλά το χάσμα με τα «ζαχαρωτά» δεν έχει γεφυρωθεί. Και αυτό διότι η Έβερτον ζητά 65-70 εκατομμύρια, δίχως να υπολογίζει πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ανάλογη και πολύ πιο ξεκάθαρη είναι και η πρόθεση του Ματίας Ντε Λιχτ. Έχει ξεκαθαρίσει στην Μπάγερν Μονάχου πως θέλει αποκλειστικά τη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Ευκολότερη μοιάζει αυτή η υπόθεση, δεν θα έχει πιθανότητες με τον Μπράνθγουεϊτ η αγγλική ομάδα, αν δεν ανεβάσει περαιτέρω την προσφορά της!

Δημήτρης Μανάκος