Ο Κλοπ το ξεκίνησε, η Μπέτις το συνέχισε: Φοβερό βίντεο με τον Άντριαν σε ρόλο... Σταλόνε (vid)

Ο Άντριαν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπέτις αποχωρώντας από τη Λίβερπουλ και οι Ανδαλουσιάνοι φρόντισαν να του φτιάξουν ένα βίντεο παρουσίασης γεμάτο έμπνευση... από τον Γιούργκεν Κλοπ! Η ατάκα του Γερμανού στο Uefa Super Cup πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν η καλύτερη ιδέα για το πρότζεκτ της ανακοίνωσης του Ισπανού γκολκίπερ! 



Ο Κλοπ το ξεκίνησε, η Μπέτις το συνέχισε: Φοβερό βίντεο με τον Άντριαν σε ρόλο... Σταλόνε (vid)

«Άντριαααν! Σαν το Ρόκυ»! Ο Κλοπ τον είχε αποθεώσει μετά τη συνεισφορά του στα πέναλτι της κατάκτησης του Σούπερ Καπ Ευρώπης απέναντι στη Λίβερπουλ πριν από μια 4ετία και φυσικά ουδείς το ξέχασε. 

Ούτε οι άνθρωποι της Μπέτις που μόλις απέκτησαν τον Άντριαν, ήξεραν ήδη τι ήθελαν να κάνουν. Έντυσαν τον πολύπειρο τερματοφύλακα με αθλητική περιβολή γκρίζου χρώματος και τον έβαλαν να αναπαράξει μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές των ταινιών Ρόκυ με το ατελείωτο τρέξιμο προπόνησης. 

Ο βετεράνος πορτιέρε υπηρέτησε άψογα το ρόλο, ανέβηκε τα σκαλιά, ύψωσε τις γροθιές του και φώναξε τ' όνομά του, όπως φώναζε ο Σταλόνε εκείνο της συντρόφου του μετά τις νίκες στο ρινγκ! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης