Ξεκίνησαν τα βάσανα στην Τσέλσι - Με Λάβια, Ενκουνκού και Φοφανά η πρώτη προπόνηση του Μαρέσκα (vid)

Ο Έντσο Μαρέσκα προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι και ξεκίνησε τη διαδικασία να τους μυήσει στις δικές του προπονητικές αρχές και μεθόδους. Ευτυχία για τους «μπλε» η παρουσία των Γουέσλεϊ Φοφανά και Ρομέο Λάβια που πέρυσι έλειψαν σε όλη τη σεζόν, παρόντες και οι Ενκουνκού, Μούντρικ και Τζέιμς.  



Ξεκίνησαν τα βάσανα στην Τσέλσι - Με Λάβια, Ενκουνκού και Φοφανά η πρώτη προπόνηση του Μαρέσκα (vid)

Ο νέος κόουτς των Λονδρέζων έβαλε την προπονητική του φόρμα στη νέα του ομάδα για πρώτη φορά και το απόγευμα της Δευτέρας κύρηξε την έναρξη των ... βασάνων για τους παίκτες της ομάδας.

Φυσικά λόγω και της πρώτης μέρας της προετοιμασίας και των τεστ αντοχών που πραγματοποιήθηκαν – με τον Μάλο Γκούστο να βγαίνει νικητής – το πρώτο πρόγραμμα ήταν εξαντλητικό για τους «μπλε».

Το «μενού» περιείχε αρκετό γυμναστήριο, αρκετά χαμόγελα, αλλά και αρκετές πρώτες σκέψεις του Μαρέσκα, που στους τρόπους με τους οποίους προσπάθησε να μεταφέρει τις ιδέες τους, κινούταν με ένταση και χειρονομίες που θύμιζαν... Πεπ Γκουαρδιόλα.

Παρόντες ήταν οι Γουέσλεϊ Φοφανά και Ρομέο Λάβια που δεν κατάφεραν να βοηθήσουν καθόλου την περασμένη σεζόν και είναι σαν... φρέσκιες μεταγραφές για την ομάδα. Ο Μικάιλο Μούντρικ δεν χρειάστηκε περισσότερες μέρες διακοπών μετά την παρουσία του στο Euro και ο Ρις Τζέιμς ήταν εκεί για να δείξει πόσο αποφασισμένος για το come-back είναι μετά από μια αγωνιστική περίοδο γεμάτη προβλήματα... 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης