Εξασφαλίζεται και στους φουλ μπακ για το μέλλον η Τσέλσι με τον Γουάιλεϊ (vid)

Ο 20χρονος φουλ μπακ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Κάλεμπ Γουάιλεϊ σύντομα θα είναι παίκτης της Τσέλσι με συμβόλαιο μέχρι και το 2031, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ν' αποτελεί ακόμα μια κίνηση επένδυσης των «μπλε» για το μέλλον του συλλόγου.  



Εξασφαλίζεται και στους φουλ μπακ για το μέλλον η Τσέλσι με τον Γουάιλεϊ (vid)

Το πλάνο που προσελκύει ταλέντα απ' όλο τον κόσμο στο Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ» συνεχίζεται.

Ο σύλλογος της πρωτεύουσας φροντίζει για τα επόμενα χρόνια και πέρα από τις κινήσεις της άμεσης ενίσχυσης για τη διεκδίκηση τίτλων στην εποχή του Έντσο Μαρέσκα, γίνεται προσπάθεια και για τη στελέχωση του ρόστερ με ταλέντα που θα μπορούν να «κουβαλήσουν» το βάρος των απαιτήσεων και της φανέλας στο μέλλον.

Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι και ο 20χρονος φουλ μπακ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Καλέμπ Γουάιλεϊ. Πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του έναντι 8,5 εκατ.λιρών, ωστόσο, θα παραχωρηθεί δανεικός για τη νέα σεζόν στη Στρασμπούρ.

Ο Γουάιλεϊ είναι η κίνηση που έρχεται μετά την απόκτηση του Ρενάτο Βέιγκα, με τον 21χρονο αμυντικό ν' αφήνει στα... καλά καθούμενα την προετοιασία της Βασιλείας για να υπογράψει στους «μπλε».

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξαιρετικό στάδιο και η υπόθεση του ¶αρον Ανσελμίνο για την Τσέλσι, με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κι αυτός στα μετόπισθεν, να μετακομίζει στην Αγγλία και την Πρέμιερ από την Μπόκα Τζούνιορς.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης