«Φούρια Ρόχα» για τελικό και πρόκριση στις λεπτομέρειες, με τη Novibet!

Αποτελεσματική και μαθημένη στα δύσκολα η Γαλλία, ίσως κάπως πιο ικανή η Ισπανία στο Euro 2024. Παρ' όλα αυτά, ο αποψινός, πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης βγάζει σημεία... λογικής και φυσικά στο England365 έχουμε την πρόταση της ημέρας με τη Novibet.  



«Φούρια Ρόχα» για τελικό και πρόκριση στις λεπτομέρειες, με τη Novibet!

Οι «φούριας ρόχας» κατάφεραν βρεθούν στα ημιτελικά, ακόμα κι αν έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι με συνθήκες πίεσης και ανάγκης ν' αντισταθούν στους Γερμανούς στα προημιτελικά.

Το σύνολο του Ντε λα Φουέντε έχει κάτι που πείθει τον κόσμο στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ασφαλώς η παρουσία στους «4» κρίνεται απόλυτα δίκαιη, ίσως μαζί και με τους Ολλανδούς, όσο κι αν το δικό τους μονοπάτι με Ρουμανία και Τουρκία μπορούσε να κριθεί κάπως πιο βατό.

Απόψε, λοιπόν, οι Ισπανοί κοντράρονται με τους Γάλλους των δυο αυτογκόλ και του ενός πέναλτι στη διαδρομή τους μέχρι και αυτό το βήμα που τους χωρίζει από τον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Με τη λογική, λοιπόν, αλλά και με δεδομένο πως τέτοια ματς αρκούν λίγα πράγματα για να κάνουν τη διαφορά, επιλέξαμε το ποντάρισμά μας με τις αποδόσεις τις Novibet και το μοιραζόμαστε μαζί σας!

Συνοπτικά η πρόταση του England365:

Ισπανία – Γαλλία: Να προκριθεί η Ισπανία με απόδοση 1,81

Ισπανία – Γαλλία: ΌΧΙ στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες ή Over 2,5, με απόδοση 1,94