Θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με... αύρα από Σίτι ο Φαν ντε Μπεκ - Μετακομίζει στην Τζιρόνα!

Από την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, η εργοδοσία του θα έχει... γαλάζιο χρώμα στο υπόβαθρο. Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ ολοκληρώνει τον κύκλο του στη Γιουνάιτεντ και θα μετακομίσει στην Τζιρόνα που θα παίξει στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ! 



Θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με... αύρα από Σίτι ο Φαν ντε Μπεκ - Μετακομίζει στην Τζιρόνα!

Ο Ολλανδός χαφ το 2020 αποχώρησε από τον Άγιαξ για να γίνει μέλος των «κόκκινων διαβόλων» με τεράστια όνειρα και ελπίδα για επιτυχίες, αλλά όλα πήγαν θεόστραβα. 

Δεν κατάφερε ποτέ να βρει τον καλό του εαυτό στην Αγγλία. Παραχωρήθηκε δανεικός και στην Έβερτον, πέρασε για λίγο και από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και φέτος, έφτασε πια η ώρα της ολοκληρωτικής αποδέσμευσης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός θα είναι η Τζιρόνα, η οποία φυσικά ανήκει στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2024-2025. 

Το ισπανικό κλαμπ αποκτά τον Φαν ντε Μπεκ έναντι 500.000 ευρώ, με τα μπόνους που προστέθηκαν να μπορούν εύκολα να φτάσουν αυτό το ποσό στα 4-5 εκατομμύρια. Βέβαια, προστέθηκαν και όροι που ενδεχομένως να ανεβάσουν αυτή την τιμή μέχρι και στα 15 εκατ.ευρώ, αλλά είναι στόχοι που θεωρούνται αρκετά πιο περίπλοκοι. 

Η Γιουνάιτεντ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης, ενώ, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης