Με τις αφορμές που έχει δώσει, αλλά και την αντίδραση της Αγγλίας στο διπλασιασμό της Novibet!

Αυτό που θα πρέπει να κάνει, είναι να εμφανιστεί αρκετά πιο σοβαρή και αρκετά πιο αποφασιστική. Η αλήθεια, όμως, είναι πως απέναντι, η Ολλανδία έχει πλέον αλλάξει στα νοκ-άουτ και πατάει πολύ πιο σοβαρά. Εδώ δεν... χωρούν οπαδικά, αλλά εννοείται πως θέλουμε πρόκριση Αγγλίας. Ωστόσο, η στοιχηματική μας επιλογή θα έχει λογική κι όχι συναίσθημα!  



Με τις αφορμές που έχει δώσει, αλλά και την αντίδραση της Αγγλίας στο διπλασιασμό της Novibet!

Τα «τρία λιοντάρια» θα μπορούσαν να έχουν συναντήσει τους Ολλανδούς νωρίτερα στη διοργάνωση, αλλά τελικά στη διαδρομή τους, ήρθαν οι Σλοβάκοι και οι Ελβετοί, μέχρι να φτάσουμε ένα βήμα, πια, πριν από τον μεγάλο τελικό του Βερολίνου.

Και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της νοκ-άουτ φάσης του Euro 2024, η Αγγλία δέχθηκε τέρματα πρώτη. Και έβγαλε αντίδραση για να σώσει αρχικά την κατάσταση, να πάρει... παράταση στην ελπίδα και στο φινάλε να γράψει το δικό της όνομα πάνω στο εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Οι «οράνιε» τελείωσαν στα 90' τα παιχνίδια τους απέναντι σε Ρουμανία και Τουρκία και μάλιστα, στα προημιτελικά χρειάστηκαν να κάνουν ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και ν' αντέξουν απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Μοντέλα.

Με αυτά τα ερεθίσματα και μια ματιά στις αποδόσεις της Novibet διαλέξαμε και σας προτείνουμε σημείο από το ματς...

Συνοπτικά η πρόταση του England365

Ολλανδία – Αγγλία: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 2,08