Η ώρα του Πίκφορντ: Έτοιμο το παγούρι του για τα πέναλτι, βρήκε τους πέντε εκτελεστές της Ολλανδίας! (pic)

Και αν το Αγγλία – Ολλανδία πάει στα πέναλτι; Ο Τζόρνταν Πίκφορντ θα είναι έτοιμος. Το παγούρι του έχει… ανανεωθεί και οι πέντε υποψήφιοι εκτελεστές των «οράνιε», είναι στη λίστα του!



Η ώρα του Πίκφορντ: Έτοιμο το παγούρι του για τα πέναλτι, βρήκε τους πέντε εκτελεστές της Ολλανδίας! (pic)

Λίγες ώρες μένουν πλέον για τη σέντρα του δεύτερου ημιτελικού του EURO 2024 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ολλανδία στο Ντόρτμουντ.

Τα «τρία Λιοντάρια» θέλουν πολύ την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά και για να το πετύχουν, πρέπει δεδομένα να βελτιώσουν την εικόνα τους. Από την άλλη πλευρά, οι «οράνιε» γνωρίζουμε πως είναι ικανοί για το καλύτερο και το… χειρότερο, διαθέτοντας φυσικά ζητήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία.

Κοιτώντας κανείς το εν λόγω ζευγάρι, δεν μπορεί να εξαιρέσει από τη συζήτηση την περίπτωση των πέναλτι. Διόλου απίθανο είναι. Και οι Άγγλοι το γνωρίζουν, με το Sky Sports να παρέχει μία πιθανή φωτογραφία από το παγούρι του Τζόρνταν Πίκφορντ, ενόψει της «ρώσικης ρουλέτας».

Μην ξεχνάμε πως ο γκολκίπερ της Έβερτον απέκρουσε την εκτέλεση του Ακάντζι με την Ελβετία, συμβουλευόμενος τις σημειώσεις του. Και αναμένεται να το κάνει ξανά, με πέντε ονόματα να φιγουράρουν στο παγούρι: είναι ο Φαν Ντάικ, ο Χάκπο, ο Ντεπάι, ο Μάλεν και ο Βέργκοστ. Και μετράμε… αντίστροφα!

Δημήτρης Μανάκος