Τα 2+1 μεταγραφικά νέα της Άρσεναλ: Έρχεται πώληση, ενδιαφέρον για δύο πρόσωπα του «Hale End»!

Ο Ντε Τζέρμπι θέλει τον Ενκέτια στη Μαρσέιγ. Ενδιαφέρον και για τον Ρις Νέλσον από ομάδα της Premier League. Και κάπως έτσι, η Άρσεναλ μπαίνει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, με τον Νούνο Ταβάρες να αποχωρεί ήδη για τη Μασσαλία!



Τα 2+1 μεταγραφικά νέα της Άρσεναλ: Έρχεται πώληση, ενδιαφέρον για δύο πρόσωπα του «Hale End»!

Τρία σημαντικά μεταγραφικά νέα, τα οποία αφορούν αποκλειστικά αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Άρσεναλ.

Το πρώτο εξ’ αυτών αφορά τον Νούνο Ταβάρες, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Λάτσιο. Οι Ιταλοί τον θέλουν πολύ, οι «κανονιέρηδες» είναι θετικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και το ποσοστό μεταπώλησης που θα οριστεί.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Chris Wheatley, η Άρσεναλ αναμένεται σύντομα να δεχθεί προτάσεις και για τους Έντι Ενκέτια και Ρις Νέλσον. Ο πρώτος δύσκολα θα συνεχίσει στο Βόρειο Λονδίνο, αναλογικά και με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του, ενώ ο δεύτερος κεντρίζει ενδιαφέρον από την Premier League.

Με τον Έντι Ενκέτια ασχολείται η Μαρσέιγ του Ντε Τζέρμπι, την στιγμή που τον Ρις Νέλσον, ο οποίος πέρυσι ανανέωσε μέχρι το 2027, θέλει η Γουέστ Χαμ. Αναμένονται εξελίξεις…

Δημήτρης Μανάκος