Τώρα κανείς δεν θα γκρινιάξει στον Σάουθγκεϊτ: Έκανε τις πιο επιτυχημένες αλλαγές στην ιστορία του Euro!

Είχε περάσει μονάχα ο Σο με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ όπως κάθε άλλη φορά, αργούσε να κάνει άλλες αλλαγές. Αυτές που έκανε, όμως, στο 80', έστειλαν την Αγγλία στον τελικό και μένουν στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με το κατόρθωμά τους!  



Τώρα κανείς δεν θα γκρινιάξει στον Σάουθγκεϊτ: Έκανε τις πιο επιτυχημένες αλλαγές στην ιστορία του Euro!

Ο φωτεινός πίνακας σηκώνεται και έχει τους αριθμούς των Κέιν και Φόντεν. Στη θέση αυτών, θα περάσουν στον αγωνιστικό χώρο για τα τελευταία λεπτά οι Πάλμερ και Γουότκινς.

Ναι μεν φρεσκάρισμα μεσοεπιθετικά και στη γραμμή κρούσης με αλλαγή προσώπων, αλλά η τροπή που είχε πάρει το ματς ήταν τέτοια που όλοι απλά ετοιμάζονταν για την παράταση.

Όχι όμως οι δυο που είχαν μπει για τα «τρία λιοντάρια» δέκα λεπτά πριν την εκπνοή των 90'. Άλλωστε, το συζήτησαν και στην πλάγια γραμμή, με τον φορ της Άστον Βίλα να εκμυστηρεύεται την έμπνευσή του στον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Ο Πάλμερ βρίσκει τον Γουότκινς από δεξιά εντός περιοχής, εκείνος έχει πλάτη στην εστία, έχει αμυντικό κολλημένο πάνω του, αλλά καταφέρνει να κάνει το διαγώνιο σουτ με το δεξί και σκοράρει.

Πρόκειται για τους δύο ποδοσφαιριστές που μπαίνουν με αλλαγή σε αναμέτρηση της νοκ-άουτ φάσης του Euro και συνεργάζονται για νικητήριο γκολ στο 90' με τον έναν να κάνει ασίστ και τον άλλον να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο ορισμός των super-subs...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης