«He made it… personal»: Ο Πίκφορντ «κορόιδευε» τον Φαν Ντάικ όσο μιλούσε, μετά το Ολλανδία – Αγγλία! (pic)

Ολλανδία – Αγγλία ή Έβερτον – Λίβερπουλ; Ο Τζόρνταν Πίκφορντ «ειρωνεύτηκε» τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όσο έκανε δηλώσεις, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση των «τριών Λιονταριών» στον τελικό του EURO 2024!



«He made it… personal»: Ο Πίκφορντ «κορόιδευε» τον Φαν Ντάικ όσο μιλούσε, μετά το Ολλανδία – Αγγλία! (pic)

Τι και αν έχουν περάσει περισσότερες από 48 ώρες, από την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αγγλία και την πρόκριση των «τριών Λιονταριών» στον τελικό του EURO 2024;

Οι Άγγλοι βρίσκουν διαρκώς… τρόπους για να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους και ένας εξ΄ αυτών, προκύπτει μέσω του Τζόρνταν Πίκφορντ. Ήταν ενθουσιασμένος με την πρόκριση και θέλησε να «ειρωνευτεί» τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο Ολλανδός στόπερ της Λίβερπουλ έκανε δηλώσεις και ο Άγγλος γκολκίπερ πέρασε από πίσω. Τι έκανε; Πως δεν ακούει τι ακριβώς λέει ο Φαν Ντάικ, με μία χαρακτηριστική χειρονομία, δείχνοντας τα αυτιά του!

Οι φίλοι της Αγγλίας πανηγύρισαν και… διχάστηκαν. Αρκετοί μάλιστα θεώρησαν, πως το έκανε «προσωπικό» με τον Φαν Ντάικ, σε μία κόντρα που ξεκινά και τελειώνει από τις «μονομαχίες» τους στα Λίβερπουλ – Έβερτον!

Δημήτρης Μανάκος