Επιβεβαιώθηκε από… παντού: Το «one more» του Σάουθγκεϊτ και η παραμονή μέχρι το Μουντιάλ του 2026! (vid)

Πιθανή η παραμονή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας μέχρι το 2026. Επιβεβαίωσε την πρόθεση της FA ο Fabrizio Romano και… περιμένουμε. Και όλα αυτά, ανεξαρτήτως από το αν το «one more» που φώναζε, γίνει εν τέλει πράξη!



Επιβεβαιώθηκε από… παντού: Το «one more» του Σάουθγκεϊτ και η παραμονή μέχρι το Μουντιάλ του 2026! (vid)

Πριν από μερικές ώρες, το England365 σας έγραψε πρώτο για την επιδίωξη της FA να διατηρήσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Δέχθηκε μεγάλη κριτική στο EURO 2024, την αψήφησε, οδήγησε τα «τρία Λιοντάρια» σε έναν δεύτερο συνεχόμενο τελικό μέσα σε τρία χρόνια, και η δουλειά του δεν μπορεί να περάσει στα… ψιλά.

Και για τον λόγο αυτόν, αισίως επιβεβαιώθηκε και από τον Fabrizio Romano, πως η FA πράγματι έχει αυτή την επιδίωξη, δίχως να επηρεάζεται από το αποτέλεσμα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Φημολογείται μάλιστα, πως του έχουν ήδη διαμηνύσει το πλάνο και την επιθυμία τους και θα προσπαθήσουν να τον πείσουν.

Προς το παρόν όμως, ένα μόνο πράγμα θα έχει στο μυαλό του ο Σάουθγκεϊτ: το «one more» που φώναξε στον κόσμο της Αγγλίας. Διότι αν τα «τρία Λιοντάρια» πανηγυρίσουν την Κυριακή, τότε ο ίδιος θα έχει «γράψει» την απόλυτη ιστορία!

Δημήτρης Μανάκος