Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε για το μέλλον της μοναδικής μεταγραφής του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο!

Μία μόλις μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια της προπονητικής θητείας του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο. Ονομάζεται Τόμπι Κόλιερ. Η απόφαση πάρθηκε, το συμβόλαιό του ανανεώνεται, είχε αφιχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μπράιτον!



Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε για το μέλλον της μοναδικής μεταγραφής του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο!

Όλοι θυμόμαστε το πέρασμα του Ραλφ Ράνγκνικ από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμη και αν αυτό δεν κρίθηκε επιτυχημένο, αν αναλογιστεί κανείς πως βρέθηκε στην τεχνική της ηγεσία για 28 αναμετρήσεις και κατάφερε να επικρατήσει μόλις στο 38% αυτών.

Σε αυτό το διάστημα λοιπόν, το 2022, έλαβε χώρα μόλις μία μεταγραφική κίνηση από τους «κόκκινους διαβόλους», για όσο ο Αυστριακός τεχνικός τους καθοδηγούσε.

Σε ποιον αναφερόμαστε; Ονομάζεται Τόμπι Κόλιερ και αποκτήθηκε από την Μπράιτον, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και μετά την άφιξή του, τοποθετήθηκε στην u-21, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Έχει περάσει μία διετία, όμως ο Κόλιερ εξακολουθεί να μην έχει κάνει το ντεμπούτο του ακόμη, με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά, κάθισε στον πάγκο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Premier League που παρήλθε και συνολικά, σε επτά περιπτώσεις.

Το συμβόλαιό του έληγε το επόμενο καλοκαίρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να αποφασίσει. Και το έκανε. Ανανέωσε τον Κόλιερ, τον διατηρεί στο «Ολντ Τράφορντ», πιστεύει πως θα δικαιωθεί ο Ραλφ Ράνγκνικ, για τη μοναδική του μεταγραφική επιλογή, προ διετίας. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027, διατηρεί οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2028 και η ιστορία… συνεχίζεται!

 

Δημήτρης Μανάκος