Στον ημιτελικό ασίστ, στον τελικό θα είναι η δική του ώρα; Ο Πάλμερ ξέρει τον τρόπο... (vid)

Μήπως η μοίρα ετοιμάζει κάτι στον Κόουλ Πάλμερ; Μήπως η ασίστ στον ημιτελικό για το γκολ του Γουότκινς ήταν απλά ένα σημάδι για ό,τι μπορεί να εκτυλιχθεί στον μεγάλο τελικό και να του επαναφέρει μνήμες από το Ευρωπαϊκό του 2023; Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι σίγουρα ξέρει τον τρόπο και ίσως ο Σάουθγκεϊτ να πρέπει να τον εμπιστευθεί...



Στον ημιτελικό ασίστ, στον τελικό θα είναι η δική του ώρα; Ο Πάλμερ ξέρει τον τρόπο... (vid)

Το βράδυ της Τετάρτης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό μαζί με τον Όλι Γουότκινς. Και με τη διαίσθηση του φορ της Άστον Βίλα, οι δυο τους έκαναν τη διαφορά με τη συνεργασία και το γκολ στο 90' για το τελικό 2-1 και την πρόκριση των Άγγλων σε δεύτερο σερί τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Ο Πάλμερ δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει σε κάποιο από τα έξι ματς των «τριών λιονταριών» μέχρι αυτή τη στιγμή στο Euro 2024, αλλά ξέρει πως χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να πείσει τον Σάουθγκεϊτ να τον τοποθετήσει σε προτεραιότητα στις επιλογές του. Παρ' όλα αυτά με υπομονή και δουλειά περιμένει κάθε φορά την ευκαιρία του. 

Η κάθετη που έκανε στον Γουότκινς απέναντι στους Ολλανδούς ήταν κάτι που οι συμπαίκτες του δυσκολεύονταν να καταφέρνουν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού κι εκείνος βρήκε το χώρο, είδε το χώρο και συνεννοήθηκε άψογα με τον επιθετικό των Villans για να βγάλουν τη φάση. 

Μήπως μετά την ασίστ έρχεται και το γκολ για τον Κόουλ Πάλμερ; Γιατί τέτοιες μέρες πριν από μόλις έναν χρόνο, βοήθησε για το μοναδικό γκολ απέναντι στους Ισπανούς - με εύνοια από την κόντρα στην... πλάτη του Κέρτις Τζόουνς που στάθηκε μπροστά από το τείχος - χαρίζοντας το τρόπαιο στα «τρία λιοντάρια» με το τελικό 1-0. 

Και η αντίδρασή του; Πιο... ice-cold δεν γίνεται! Ο άνθρωπος για τις δύσκολες αποστολές και για τις στιγμές που η μπάλα «καίει». Το παιδί... δεν νιώθει! Και ίσως ο τελικός της Κυριακής είναι ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο πάνω του. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης