Μία ακόμη… διαφωνία: Γιατί «ξέσπασε» ο Κάραγκερ κατά των Νέβιλ και Ρούνεϊ, εξαιτίας του Χάρι Κέιν;

Ο Γκάρι Νέβιλ και ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλησαν να αναδείξουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας και ο Τζέιμι Κάραγκερ διαφώνησε ανοιχτά, μέσω Instagram. Η άποψή του; ΔΕΝ πιστεύει πως αυτός είναι ο Χάρι Κέιν!



Μία ακόμη… διαφωνία: Γιατί «ξέσπασε» ο Κάραγκερ κατά των Νέβιλ και Ρούνεϊ, εξαιτίας του Χάρι Κέιν;

Μία ημέρα μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Ολλανδίας και της εξασφάλισης της συμμετοχής της στον δεύτερο διαδοχικό τελικό του EURO, η αγαπημένη μας «κόντρα», η οποία κάνει την εμφάνισή της σε ολόκληρο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επέστρεψε στην οθόνη μας.

Αναφερόμαστε στον Τζέιμι Κάραγκερ, τον Γκάρι Νέβιλ και τον Γουέιν Ρούνεϊ, με τους δύο τελευταίους να συμφωνούν σε κάτι πολύ συγκεκριμένο: να υποστηρίζουν λοιπόν, πως ο Χάρι Κέιν είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα των «τριών Λιονταριών».

Μπορεί να το εκλογικεύσει κάποιος αυτό; Φυσικά και μπορεί! Μετρά 66 γκολ σε 97 εμφανίσεις, είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της χώρας του, αποτελεί τον ηγέτη της και τον αρχηγό της, σε όλες τις τελευταίες, μεγάλες διοργανώσεις.

Ωστόσο, η τοποθέτηση αυτή θεωρήθηκε πολύ υπερβολική από τον Κάραγκερ, ο οποίος θέλησε να εκφράσει την διαφωνία του, μέσω Instagram. Τι είπε λοιπόν;

«Αγαπάω τον Χάρι Κέιν, αλλά αυτό που λέτε εσείς οι δύο, δεν βγάζει νόημα!» Ξεκάθαρος…

Δημήτρης Μανάκος