Ο Σλοτ το κατάλαβε αμέσως: «Ακριβώς όπως μου τα είχε πει ο Γιούργκεν...» (vid)

Ο Άρνε Σλοτ επιχείρησε να κάνει μια περίληψη όσων αντίκρισε στη Λίβερπουλ την πρώτη εβδομάδα της δουλειάς του εκεί στην έναρξη της προετοιμασίας και αυτό που είχε να πει ήταν πως όλα όσα του είχαν αναφέρει ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Λάιντερς για τους ποδοσφαιριστές, επιβεβαιώθηκαν στο 100%.  



Ο Σλοτ το κατάλαβε αμέσως: «Ακριβώς όπως μου τα είχε πει ο Γιούργκεν...» (vid)

Ο νέος κόουτς της Λίβερπουλ δεν είχε κανένα παράπονο από κανέναν ποδοσφαιριστή του, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή καλείται να δουλέψει με περισσότερους παίκτες από το τμήμα κ-21 παρά τα μέλη της ανδρικής ομάδας που απουσιάζουν για διάφορους λόγους.

«Μου είχαν πει και ο Γιούργκεν και ο Λάιντερς ότι θ' απολαμβάνω τη δουλειά με αυτά τα παιδιά και όντως έτσι συμβαίνει. Οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή είναι από το τμήμα κ-21 και χρειάζεται να τους διαχειριστώ γιατί ήδη έχουν τρομερή ενέργεια και τρέχουν πολύ, αλλά δείχνουν ότι είναι πολύ καλά δουλεμένα όλα τα παιδιά που έρχονται από την ακαδημία».

Αυτό που βλέπει από τον Σαλάχ και αυτό που θα ζητάει και από τα υπόλοιπα μέλη της πρώτης ομάδας είναι «να δίνουν το σωστό παράδειγμα στους νεότερους με τη συμπεριφορά και τη δουλειά τους. Ο Μο, πάντως, επέστρεψε πολύ δυνατός και γεμάτος ενέργεια».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης