«Μακάρι να το ξανακάνω στον τελικό»: Ο Κέιν θα πρέπει να πάρει... προσωπικά τα λόγια του Ντάνι Όλμο (vid)

Έναν χρόνο νωρίτερα, ο Όλμο στέρησε από τον Κέιν το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα της Μπάγερν. Φέτος, θέλει να ξανακάνει το ίδιο στον τελικό του Euro 2024, με την... ευχή να πετύχει και τώρα χατ-τρικ! Ο Άγγλος επιθετικός μάλλον θα πρέπει να πάρει προσωπικά τη δήλωση του αντιπάλου του...



«Μακάρι να το ξανακάνω στον τελικό»: Ο Κέιν θα πρέπει να πάρει... προσωπικά τα λόγια του Ντάνι Όλμο (vid)

Προφανώς αμφότεροι θέλουν το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ασχέτως αν θα σκοράρουν ή όχι και ανεξάρτητα από την έκβαση του τελικού της Κυριακής και το σημείο στο οποίο θα κριθεί το ματς. 

Παρ' όλα αυτά, έχουν και προσωπική κόντρα για το βραβείο του πρώτου σκόρερ, από τη στιγμή που βρίσκονται στα 3 γκολ και υπάρχει πιθανότητα να μοιραστούν τη διάκριση. 

Ο Ντάνι Όλμο καταφέρνει φέτος να ξεχωρίσει στους γεμάτους προσωπικότητες και ταλέντο, «φούριας ρόχας» ρωτήθηκε για το μεγάλο παιχνίδι κι αν θα θέλει να καταφέρει κόντρα στον Κέιν ό,τι και στο γερμανικό Super Cup του 2023, απαντώντας: 

«Προφανώς και θα ήταν ευχής έργον... Μακάρι και τώρα να πετύχω χατ-τρικ και να πάρουμε το τρόπαιο, αλλά επαναλαμβάνω ότι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι απλά να πάρουμε το τρόπαιο». 

Τον περασμένο Αύγουστο, στο ντεμπούτο του Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν, ο Όλμο είχε κάνει χατ-τρικ για τη Λειψία και στέρησε από τον Άγγλο φορ την ευκαιρία να πανηγυρίσει έναν τίτλο στο ντεμπούτο του, μάλιστα, με τη νέα του ομάδα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης