Ο Τσιμίκας έγινε ο πρώτος που μιλάει για τον Σλοτ: «Έντονες προπονήσεις, καλές ιδέες...» (vid)

Ο κόσμος της Λίβερπουλ άκουσε για πρώτη φορά κάποιον παίκτη της ομάδας να μιλά για τις προπονητικές μεθόδους του Άρνε Σλοτ και το πρώτο διάστημα της παρουσίας του Ολλανδού στο κλαμπ, με τον Κώστα Τσιμίκα να κάνει λόγο για έντονες προπονήσεις παρά το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας. 



Ο Τσιμίκας έγινε ο πρώτος που μιλάει για τον Σλοτ: «Έντονες προπονήσεις, καλές ιδέες...» (vid)

Ο Greek Scouser από τη στιγμή που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο καλοκαίρι ελέω και της απουσίας της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024, απόλαυσε περίπου δυο μήνες διακοπών προτού επιστρέψει στο Λίβερπουλ για να ξαναπιάσει δουλειά. 

Όπως είπε: «Ήμουν εφτά εβδομάδες χαλαρός στην παραλία...»! Τώρα, είναι ανάμεσα στους υπόλοιπους, λίγους ποδοσφαιριστές που προπονούνται στο Kirkby αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του Σλοτ στην ομάδα και η προετοιμασία έχει ξεκινήσει με περισσότερα παιδιά από το τμήμα κ-21 παρά με τα μέλη της ανδρικής ομάδας. 

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, ο Τσιμίκας είχε να πει για τον νέο κόουτς: «Είναι αρκετά έντονες οι προπονήσεις και ο καθένας μας προσπαθεί να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί αυτή τη στιγμή. Έχει ωραίες ιδεές και προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε και να τον καταλάβουμε. Μας λέει να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Με τρίγωνα μεταξύ μας και μικρές και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης