Έτοιμοι για το... γούρικο Βερολίνο; Εκεί η Αγγλία δεν χάνει με τίποτα!

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες απέμειναν για την Αγγλία και την Ισπανία ώστε να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Euro 2024 και η τοποθεσία του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης ίσως και να «φωνάζει» προς τον Σάουθγκεϊτ και τους ποδοσφαιριστές του ότι... it's coming home. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten.



Έτοιμοι για το... γούρικο Βερολίνο; Εκεί η Αγγλία δεν χάνει με τίποτα!

Ναι, πριν από 3 χρόνια ήταν ήδη στο «σπίτι» ο μεγάλος τελικός και όλα πήγαν στραβά στη διαδικασία των πέναλτι όπου οι Ιταλοί κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης. 

Τώρα, η Αγγλία επιστρέφει σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάνοντας το back-to-back και το Βερολίνο φιλοξενεί τη μεγάλη αναμέτρηση της 14ης Ιουλίου. 

Ο Σάουθγκεϊτ αποφασίζοντας στον ημιτελικό με την Ολλανδία να επιστρέψει στις... εργοατασιακές ρυθμίσεις της ομάδας του παρουσίασε ξανά τετράδα στην άμυνα και ένταση που δεν είχαμε ξαναδεί από τα «τρία λιοντάρια» μέχρι αυτό το σημείο του τουρνουά. 

Και τώρα, η τεράστια ευκαιρία για ένα τρόπαιο σε επίπεδο ανδρών για την εθνική Αγγλίας, έπειτα από το '66. Ναι μεν οι Ισπανοί έχουν υπερταλαντούχα φουρνιά, αλλά το Βερολίνο... φέρνει γούρι στην αγγλική ομάδα. 

Ας δούμε το γιατί, παρέα με την Interwetten

Σε έξι επίσημα παιχνίδια στη συγκεκριμένη πόλη, ουδέποτε έχει σημειωθεί ήττα για τους Άγγλους! Και αν μη τι άλλο, όταν απέναντι βρίσκονται οι Γερμανοί με τους οποίους υπάρχει ιδιαίτερη ιστορία.

αυτό το στατιστικό αποκτά ακόμα πιο μεγάλη σημασία για τα «τρία λιοντάρια» που θα θελήσουν να πάρουν λίγη από την θετική υποδοχή που τους επιφυλάσσει κάθε φορά το Βερολίνο όταν το επισκέπτονται... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης