«Vamos Ντέκλαν»: Το μήνυμα του Αρτέτα στον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Άρσεναλ

Τον έχει... σαν παιδί του, στηρίζεται σ' εκείνον για την ορθή εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου της Άρσεναλ και ήθελε να του δείξει πως ανεξάρτητα από την επιθυμία του για την επιτυχία της Ισπανίας, θέλει να δει κι εκείνον χαρούμενο. Ο Μικέλ Αρτέτα επικοινώνησε με τον Ντέκλαν Ράις και ο κόουτς των «κανονιέρηδων» έδειξε πως κρατά ίσες αποστάσεις. 



«Vamos Ντέκλαν»: Το μήνυμα του Αρτέτα στον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Άρσεναλ

Ιδανικά θα ήθελε να τον απασχολεί μονάχα το καλό της «Ρόχα», αλλά απέναντι θα βρίσκεται και ένας δικός του ποδοσφαιριστής, με τον οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση. 

Από τη στιγμή που αποφάσισε να διατεθούν από την Άρσεναλ τα 100 εκατομμύρια για την απόκτηση του Ράις, η Άρσεναλ έγινε ακόμα πιο ισχυρή διεκδικήτρια της Πρέμιερ Λιγκ. 

Και τώρα οι δυο τους έχουν τέτοια σχέση που ο Αρτέτα δεν θα γινόταν να μην του δείξει ότι θα χαρεί και για εκείνον, αν το βράδυ της Κυριακής ο Άγγλος χαφ πανηγυρίσει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απέναντι στην Ισπανία. 

«Μου έστειλε τις προάλλες ένα μήνυμα όταν περάσαμε στον τελικό και μου έγραψε Vamos» σχολίασε ο διεθνής μέσος για τον τεχνικό του σε συλλογικό επίπεδο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης