Γιατί 60 εκατομμύρια Άγγλοι αποθεώνουν τον Ράμσντεϊλ; Η δήλωση για τον Πίκφορντ και το «ας μην παίξω καθόλου»!

Όλη η εθνική Αγγλίας ενωμένη, όλος ο αγγλικός ποδοσφαιρικός πλανήτης να αποθεώνει τον Άαρον Ράμσντεϊλ. Εξαιρετική δήλωση, μερικές ώρες πριν τον τελικό του EURO 2024, απέναντι στην Ισπανία. Αυτό που χρειαζόταν, με φόντο το «it’s coming home…»!



Γιατί 60 εκατομμύρια Άγγλοι αποθεώνουν τον Ράμσντεϊλ; Η δήλωση για τον Πίκφορντ και το «ας μην παίξω καθόλου»!

Μία δήλωση που ήχησε στα αυτιά των Άγγλων φίλων του ποδοσφαίρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έκανε ο Άαρον Ράμσντεϊλ, μερικές ώρες προτού τα «τρία Λιοντάρια» αντιμετωπίσουν την Ισπανία στον τελικό του EURO 2024.

Ο λόγος για τον γκολκίπερ της Άρσεναλ, ο οποίος ρωτήθηκε σε συνέντευξή του, πόσο δύσκολο είναι για έναν τερματοφύλακα να μην αγωνίζεται, είτε σε συλλογικό, είτε σε εθνικό επίπεδο. Το βίωσε φέτος ο Ράμσντεϊλ στο Βόρειο Λονδίνο, όπου έχασε την θέση του από τον Νταβίντ Ράγια, ενώ ήταν δεδομένο πως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι δεύτερος, πίσω από τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Ωστόσο, ο Άγγλος ήταν αφοπλιστικός. Είπε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, ζει το όνειρό του. Αισθάνεται τεράστια τιμή που φορά το κορυφαίο σήμα χώρας που υπάρχει στο στήθος του και εύχεται να κατακτήσει η Αγγλία το EURO, δίχως καν να αγωνιστεί!

Όσο για τον Τζόρνταν Πίκφορντ; Τον αποθέωσε, λέγοντας πως αντιλαμβάνεται πως δεν παίζει, διότι ο τερματοφύλακας της Έβερτον κάνει ένα αδιανόητο τουρνουά!

Γενικώς λοιπόν, η κορυφαία ατάκα της… συνέντευξης ήταν η εξής:

«Είμαστε 60 εκατομμύρια Άγγλοι, ή και παραπάνω. Ζω το όνειρο όλων. Είμαι στο γήπεδο, με την χώρα μου. Και αν παίξω ένα λεπτό ή καθόλου, δεν με νοιάζει. Γιατί υπάρχει και ένας άνθρωπος στην θέση μου, που κάνει μαγική δουλειά!»

Δημήτρης Μανάκος