Έτσι θα παίξει η Αγγλία στον τελικό, επιστρέφει ο Καρβαχάλ για την Ισπανία (vid)

Με τον Κίεραν Τρίπιερ στην αριστερή πλευρά, έχοντας φυσικά την τεράστια ευθύνη του μαρκαρίσματος του Λαμίν Γιαμάλ θα παραταχθεί, πιθανότατα η Αγγλία στον μεγάλο τελικό του Euro 2024. Ποιο σύστημα θα επιλέξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Επιστροφή Καρβαχάλ στα δεξιά της άμυνας για τους «φούριας ρόχας». 



Έτσι θα παίξει η Αγγλία στον τελικό, επιστρέφει ο Καρβαχάλ για την Ισπανία (vid)

Αυτό ήταν. Ένα ματς και τέλος. Είτε σε 90', είτε σε 120', είτε σε κάτι περισσότερο μαζί με τη διαδικασία των πέναλτι, εφόσον χρειαστεί. 

Η Αγγλία ξανά παρούσα σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κατά τη διάρκεια του τουρνουά ν' αλλάζει σχηματισμό και πρόσωπα, να δοκιμάζει πράγματα, να προσπαθεί να ταρακουνήσει την ομάδα αλλά και το δικό του μυαλό για να βρει καλύτερες λύσεις. Ωστόσο, τώρα είναι η πιο κρίσιμη ώρα. Αυτή που λέει πως δεν έχει καμία σημασία ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα και η επιγραφή "Πρωταθλητής Ευρώπης" στο κλείσιμο της βραδιάς. 

Βάσει του ρεπορτάζ του SkySports, τα «τρία λιοντάρια» αναμένεται να παρουσιαστούν ξανά με τρεις στην άμυνα, όπου φυσικά θα βρίσκονται οι συνήθεις ύποπτοι, Γουόκερ, Στόουνς και Γκέχι. 

Στην τετράδα μπροστά δεν αλλάζει τίποτα από τη στιγμή που και ο Μέινου θα είναι σταθερά στα χαφ στο πλευρό του Ράις, ενώ, μένει να δούμε τις κινήσεις που θα κάνουν οι Μπέλιγχαμ και Φόντεν, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πίσω από τον Χάρι Κέιν όπως και απέναντι στην Ολλανδία. Όχι στην ίδια ευθεία μ' εκείνον καλύπτοντας τις πτέρυγες. 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης