Επιχείρηση «stop στο σερί του Ρόδρι»: Υπάρχει ο άνθρωπος που το έχει καταφέρει ξανά...

Ο Σάουθγκεϊτ θα τον ξεκινήσει κι εκείνος έχει τον τρόπο, όπως το έκανε και τον περασμένο Μάιο. Ο Κόμπι Μέινου είναι εκείνος που μπορεί να πικράνει τον Ρόδρι ξανά και να οδηγήσει αυτή τη φορά την Αγγλία στη Γη της Επαγγελίας με την κατάκτηση του Euro 2024! Παρέα με την Interwetten εξετάζουμε γιατί ο νεαρός χαφ έχει το know-how. 



Επιχείρηση «stop στο σερί του Ρόδρι»: Υπάρχει ο άνθρωπος που το έχει καταφέρει ξανά...

Ο Ισπανός χαφ φημίζεται για το γεγονός πως ... δεν χάνει με τίποτα. Η Σίτι και η εθνική ομάδα της Ισπανίας είναι τρομερά τυχερές που τον έχουν και εκείνος προσφέρει την αύρα αυτή που αποτρέπει τ' αρνητικά αποτελέσματα και οδηγεί σε ποδοσφαιρικές μέρες ευτυχίας.

Αυτή τη στιγμή, λόγω και της παρουσίας της «Ρόχα» στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Ρόδρι είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα χιλιόμετρα (11,3 χλμ.), με τον Φαμπιάν Ρουίθ να είναι δεύτερος (11,0 χλμ.) και τους Ντέκλαν Ράις – Κόμπι Μέινου από τη μεσαία γραμμή της Αγγλίας ν' ακολουθούν με 10,7 χλμ. ο καθένας.

Ο νεαρός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκείνος που ενδεχομένως να μπορεί να προσφέρει τη λύση στην Αγγλία για το γεγονός πως ο Ρόδρι παραμένει αήττητος με τα εθνικά χρώματα εδώ και 471 ημέρες!

Οι δυο τους θα κοντραριστούν το βράδυ στο Βερολίνο με φόντο την εθνική, ποδοσφαιρική επιτυχία και την κορυφή της Ευρώπης, αλλά ο Μέινου, όπως θα δούμε μαζί με την Interwetten ανήμερα του μεγάλου τελικού, αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως ο «κρυπτονίτης» του Ισπανού μέσου της Σίτι. 

Στις 25 του περασμένου Μάη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ πάλι πέτυχε τον Ρόδρι σε επίδοση που τον ήθελε να είναι αήττητος για τους «πολίτες» επί 475 ημέρες. Αποτέλεσμα; Σκόραρε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αναδείχθηκε Man of the Match και πήρε το τρόπαιο από τον αντίπαλό του.

Απόψε, ολόκληρο το αγγλικό έθνος θα ελπίζει να συμβεί κάτι αντίστοιχο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης