Με γκολ κι όπου βγει ο μεγάλος τελικός, με αποδόσεις άνω του 2.00 στη Novibet

Οι Ισπανοί σκοράρουν. Οι Άγγλοι αντιδρούν κάθε φορά όταν βλέπουν τον Πίκφορντ να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του. Ναι μεν ο τελικός επιτάσσει μεγαλύτερη προσοχή, αλλά η στοιχηματική ματιά της ημέρας μάς οδηγεί σε διπλασιασμό που προσφέρουν οι αποδόσεις της Novibet.  



Με γκολ κι όπου βγει ο μεγάλος τελικός, με αποδόσεις άνω του 2.00 στη Novibet

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού και δεν θα γινόταν να τον αφήσουμε να περάσει δίχως να κάνουμε την πρότασή μας στο στοιχηματικό κομμάτι!

Πήγαμε παρέα όλο το δρόμο στο Euro 2024, κρατώντας συντροφιά σε εσάς με όλα τα θέματα, τις ειδήσεις, τις αναλύσεις και τα στοιχηματικά προγνωστικά από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα του τουρνουά.

Και τώρα που φτάσαμε στο τέλος, έχουμε πια αρκετό «ψωμί» για να σχηματίσουμε άποψη και να εκτιμήσουμε πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί το μεγάλο ματς της Αγγλίας με την Ισπανία.

Οι Ίβηρες στα δυο από τα τρία παιχνίδια τους στα νοκ-άουτ έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα, στους «16» και τα ημιτελικά κατάφεραν ν' απαντήσουν σε γκολ που είχαν δεχθεί, για να φτάσουν αργότερα στην ανατροπή. Αυτή ήρθε από το πρώτο 45λεπτο κόντρα στους Γάλλους στους «4».

Οι Άγγλοι είναι ομάδα που έδειξε να... ενεργοποιείται όταν τα πράγματα ζορίζουν και τα περιθώρια στενεύουν. Γκολ και ανατροπή στην παράταση απέναντι στους Σλοβένους, γκολ απάντησης και νίκη στα πέναλτι με τους Ελβετούς, ανατροπή στα 90' με τους Ολλανδούς.

Με αυτά τα στοιχεία και με δεδομένο πως οι Ισπανοί θα θελήσουν να συνεχίσουν το ωραίο και αποτελεσματικό παιχνίδι τους για να φτάσουν στο τρόπαιο ξεχωρίσαμε από τη Novibet και τις αποδόσεις της δυο συγκεκριμένα σημεία...

Συνοπτικά η πρόταση του England365:

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2,5 με απόδοση 3.00

Χ2 και Over 1,5 με απόδοση 2,50