Η Μάντσεστερ Σίτι πιέζει για τον Όλμο, αλλά έχει μπροστά της… έξι ημέρες!

Δεδομένη είναι η επιθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να κάνει δικό της τον Ντάνι Όλμο. Αλλά οφείλει να κινηθεί γρήγορα. Έχει μπροστά της έξι ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσει τη Λειψία πολύ περισσότερο!



Η Μάντσεστερ Σίτι πιέζει για τον Όλμο, αλλά έχει μπροστά της… έξι ημέρες!

Έχει αποφασίσει ποιος είναι ο βασικός μεταγραφικός της στόχος και θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει επιλέξει να ασχοληθεί με την περίπτωση του Ντάνι Όλμο, αφού ολοκληρωθεί η πορεία της Ισπανίας στο EURO 2024, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον τελικό με την Αγγλία.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Di Marzio, οι «πολίτες» τον θέλουν και έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη Λειψία για την περίπτωσή του.

Υπάρχει όμως, μία βασική λεπτομέρεια, την οποία έκανε γνωστή ο Fabrizio Romano. Ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να λάβει χώρα μέχρι και τις 20 του μηνός. Διότι τότε, παύει να υφίσταται η ρήτρα του, η οποία κοστολογείται στα 60 εκατομμύρια.

Αν λοιπόν, η Σίτι δεν τον κάνει δικό της μέχρι τότε, φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο να μπορέσει να έρθει αργότερα σε συμφωνία με τη γερμανική ομάδα!

Δημήτρης Μανάκος