Απίθανος Χέντερσον, ένας μεγάλος αρχηγός: Τι ακριβώς έκανε για να φτάσει στο Βερολίνο και να δει την Αγγλία;

Τρομερός Τζόρνταν Χέντερσον, έκανε ό,τι μπορούσε για να καταφέρει να βρεθεί στο Βερολίνο και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισπανία, στον τελικό του EURO 2024. Ελάχιστα λεπτά πριν προέκυψε η είδηση, την στιγμή που επιβεβαιώθηκαν και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων!



Απίθανος Χέντερσον, ένας μεγάλος αρχηγός: Τι ακριβώς έκανε για να φτάσει στο Βερολίνο και να δει την Αγγλία;

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του τελικού του EURO 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία, με τον Ντε λα Φουέντε και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κάνουν γνωστές τις επιλογές τους.

Καμία έκπληξη από τη «φούρια ρόχα», επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ντάνι Καρβαχάλ, παίζει κανονικά ο Ντάνι Όλμο, πίσω από τον Άλβαρο Μοράτα.

Όσον αφορά τα «τρία Λιοντάρια», τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν. Ξεκινά βασικός ο Λουκ Σο έναντι του Κίραν Τρίπιερ, δίχως κάποια άλλη έκπληξη! «Αναλλοίωτη» η τριάδα της μεσαίας γραμμής, με Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ντέκλαν Ράις και Κόμπι Μέινου, βασικοί Φιλ Φόντεν και Μπουκάγιο Σάκα!

Από εκεί και πέρα, για τον Τζόρνταν Χέντερσον, που αναφέρουμε παραπάνω; Ήθελε πολύ να βρίσκεται με την Αγγλία στο Βερολίνο και ενημερώθηκε πως μπορεί να ταξιδέψει στη Γερμανία, τελευταία στιγμή.

Βρήκε ένα βαν, επιβιβάστηκε, έκανε ένα πολύωρο ταξίδι και αφίχθη αισίως στη Γερμανία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της χώρας του!

Δημήτρης Μανάκος