Ο Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ: Οι αλλαγές της νίκης που θύμισαν Γουότκινς και Πάλμερ (vids)

Είναι από τις στιγμές που ονειρεύεται ένας προπονητής. Να πάρει αποφάσεις, να βάλει ποδοσφαιριστές σε ένα ματς κι εκείνοι να το κερδίσουν. Και λίγο καιρό μετά τους Γουότκινς και Πάλμερ στα ημιτελικά του Euro 2024, ο Λιονέλ Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ και οι Παρέδες, Λο Σέλσο και Μαρτίνες χάρισαν στην Αργεντινή το Copa America!  



Ο Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ: Οι αλλαγές της νίκης που θύμισαν Γουότκινς και Πάλμερ (vids)

Η «αλμπισελέστε» στο τελευταίο παιχνίδι του Άνχελ Ντι Μαρία με τη φανέλα με το εθνόσημο κατάφερε ν' αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής με το 1-0 επί της Κολομβίας στην παράταση.

Σε ένα ματς που ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε με δάκρυα κι έναν αστράγαλο... τρεις φορές μεγαλύτερο από το φυσιολογικό λόγω τραυματισμού, οι Αργεντίνοι κατέκτησαν το τρόπαιο με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο επιθετικός της Ίντερ τροφοδοτήθηκε από τον Λο Σέλσο που είχε πάρει την μπάλα από το κόψιμο του Παρέδες. Και οι τρεις είχαν γίνει αλλαγή στην έναρξη της παράτασης και το γκολ ήρθε στο 112'!

 

Κάτι αντίστοιχο είχε καταφέρει και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ την περασμένη Τετάρτη στον ημιτελικό της Αγγλίας με την Ολλανδία.

Στο 80ο λεπτό πέρασε σ' εκείνο το ματς τους Γουότκινς και Πάλμερ με το σκορ στο 1-1, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε ασίστ και ο φορ της Άστον Βίλα σκόραρε στο 90΄ για το 2-1 και την πρόκριση των «τριών λιονταριών» στον τελικό.

Κι εκεί, πάλι μια αλλαγή έπιασε τόπο αμέσως, αφού σε λιγότερα από τρία λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο μέρος ο Πάλμερ σκόραρε για το προσωρινό 1-1 με τους Ισπανούς...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης