Οι 7 υποψήφιοι αντι-Σάουθγκεϊτ και το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο

Η ανακοίνωση αποχώρησης του Σάουθγκεϊτ από την εθνική ομάδα της Αγγλίας φέρνει στην επιφάνεια το πλάνο που έχει προετοιμάσει η FA για την επόμενη μέρα των «τριών λιονταριών». Εφτά είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, φιγουράρει ως φαβορί εκείνος που πριν λίγο καιρό αρνήθηκε τη Νότιγχαμ Φόρεστ!



Οι 7 υποψήφιοι αντι-Σάουθγκεϊτ και το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο

Σωστά καταλάβατε!

Ο Γκρέιαμ Πότερ που έκανε πίσω την τελευταία στιγμή παρά την αρχική του συμφωνία με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να βρει κάτι καλύτερο, αφήνοντας τη θέση για τον Στιβ Κούπερ, είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να διαδεχθεί τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο «τιμόνι» της Αγγλίας. 

Αυτό μεταφέρει ο αγγλικός Τύπος σε αυτά τα πρώτα λεπτά που ακολούθησαν την επισημοποίηση της αποχώρησης του επί 8 έτη ομοσπονδιακού κόουτς, αφού τελικά εκείνος πήρε την απόφαση μετά τον χαμένο τελικό του Euro 2024 να κάνει χώρο για κάτι νέο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. 

Στην πρώτη τριάδα των επικρατέστερων υποψήφιων υπάρχει ακόμα ο Έντι Χάου της Νιούκαστλ, αλλά και ο κόουτς του τμήματος κ-21, Λι Κάρσλεϊ. 

Πιο πίσω έρχονται οι Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Τόμας Τούχελ, Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ!

Κώστας Ζάλιαρης