«Αλλάζουν οι σκέψεις του Τούχελ και ... αφήνει το διάλειμμα για την Αγγλία»

Ο Τόμας Τούχελ αντιλαμβάνεται πως προκύπτει μια πολύ καλή ευκαιρία για την επόμενη δουλειά του στους πάγκους με την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από την εθνική Αγγλίας και είναι διατεθειμένος να μην πάρει όλο το χρόνο που ήθελε για να ξεκουραστεί μετά την απόλυση από την Μπάγερν Μονάχου.  



«Αλλάζουν οι σκέψεις του Τούχελ και ... αφήνει το διάλειμμα για την Αγγλία»

Σε μια από τις πιο άκομψες αποφάσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Τούχελ ενημερώθηκε από τους Βαυαρούς μερικούς μήνες πριν από το φινάλε της περασμένης σεζόν, ότι με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας, εκείνος θ' αποτελέσει παρελθόν.

Έτσι, πότε έκανε πλάκα στα media και πότε εμφανιζόταν σχεδόν αδιάφορος, θέλοντας απλά να κάνει τη δουλειά του και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Τώρα, αντιλαμβάνεται ότι φιγουράρει ως ένας από τους πιο ισχυρούς υποψήφιους για τη θέση στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και δείχνει ν' αρχίζει να το σκέφτεται.

Αυτό, τουλάχιστον, επικαλείται ο γερμανικός Τύπος, με τον πρώην κόουτς της Τσέλσι να έχει ενδιαφερθεί για τη συγκεκριμένη θέση και πριν από το Euro του 2020, ενώ τώρα, αν και είχε αποφασίσει να πάρει έναν χρόνο off από τη δουλειά, δείχνει να το ξανασκέφτεται...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης