Στον απόηχο του Euro, ας θυμηθούμε ότι σε έναν μήνα ξαναρχίζει η Πρέμιερ Λιγκ!

Καλά - καλά οι διεθνείς δεν έχουν ολοκληρώσει ή ξεκινήσει τις διακοπές τους (μιλάμε για τους φιναλίστ των Euro 2024 και Copa America στο δεύτερο σκέλος) και οφείλουμε να σκεφτούμε όλοι πως η 16η του μηνός σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση, πια, για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, ακριβώς σε έναν μήνα!



Στον απόηχο του Euro, ας θυμηθούμε ότι σε έναν μήνα ξαναρχίζει η Πρέμιερ Λιγκ!

Είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις εκνευρισμό, αν πεις σε κάποιον από τους Ισπανούς ή τους Άγγλους που συμμετείχαν στο Euro 2024, ή ακόμα και στους διεθνείς που συμμετείχαν στον μεγάλο τελικό του Copa America, ότι σε έναν μήνα από τώρα αρχίζει νέος «Μαραθώνιος» αγώνων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. 

Κι όμως, με το φινάλε των δυο καλοκαιρινών διοργανώσεων των εθνικών ομάδων σε Ευρώπη και Νότια Αμερική να έχει σημειωθεί ελάχιστες ώρες πριν (βράδυ Κυριακής και ξημερώματα Δευτέρας), πρέπει να θυμηθούμε πως απομένει μονάχα ένας μήνας για την έναρξη της Λίγκας που λατρεύουμε όλοι! 

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου ανοίγει με το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ» (16/08, 22:00), ενώ στα παιχνίδια της πρεμιέρας υπάρχει φυσικά και το σούπερ ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι (18/08, 18:30). Θυμηθείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Προφανώς θα πρέπει να γίνει διαχείριση από πλευράς προπονητών, για τους διεθνείς που καλά - καλά δεν έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους ή που θα πάρουν λιγότερες ανάσες από τους υπόλοιπους, αλλά πλέον είναι τόσο... αδυσώπητο το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο τοπ επίπεδο που ο διακόπτης θα πρέπει να γυρίζει άμεσα. 

Και μην ξεχνάμε πως έρχεται και η νέα μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ να προστεθεί στο ήδη γεμάτο καλεντάρι, ενώ, το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει και το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων σε μορφή Λίγκας! 

Λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς, ηρεμίας, καθαρού μυαλού, ξεκούρασης του σώματος και... ξαναβουτάμε όλοι μαζί στα βαθιά! Οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα κι εμείς κοντά τους να καταγράφουμε τα πάντα! 

Κώστας Ζάλιαρης