Από το Euro, κατευθείαν στο γυμναστήριο ο Πάλμερ με το μυαλό στη νέα σεζόν (vid)

Από τη στιγμή που δεν αισθάνεται τόσο κουρασμένος και δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής στο Euro, ο Κόουλ Πάλμερ βρέθηκε αμέσως στο γυμναστήριο με την επιστροφή του στην Αγγλία, προκειμένου να δυναμώσει και να είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν με την Τσέλσι. 



Από το Euro, κατευθείαν στο γυμναστήριο ο Πάλμερ με το μυαλό στη νέα σεζόν (vid)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «μπλε» δεν είχε το ρόλο που θα ήθελε σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Βέβαια, μπορεί αυτή η εμπειρία να τον βοήθησε να δουλέψει την υπομονή του και την επιθυμία του ν' αποδείξει σε όλους σε κάθε επόμενο τουρνουά, πως αξίζει περισσότερα. 

Στα λεπτά συμμετοχής που κατέγραψε είχε την ασίστ στο γκολ του Γουότκινς στα ημιτελικά και το γκολ στον τελικό με τους Ισπανούς. Και τώρα, με την επιστροφή στη βάση του μετά τον επαναπατρισμό των Άγγλων, ο Κόουλ Πάλμερ βρέθηκε στο γυμναστήριο. 

Το κορμί του τον βοηθά να είναι όσο αέρινος χρειάζεται και να του επιτρέπει να ολοκληρώνει επιτυχημένα τις ντρίμπλες που δοκιμάζει, αλλά ξέρει ότι θα πρέπει να δυναμώσει. 

Έτσι, με την προετοιμασία της Τσέλσι να έχει ξεκινήσει, ο Πάλμερ γυμνάζεται ήδη για να προλάβει και μόλις μπει στις προπονήσεις με τον Μαρέσκα να είναι σε αρκετά καλό επίπεδο από άποψη σωματικής και φυσικής κατάστασης. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης