Η συγγνώμη του Έντσο στους συμπαίκτες του, τα unfollow και η τιμωρία

Οι έντονες αναταραχές στην Τσέλσι εξαιτίας του Έντσο Φερνάντες συνεχίζονται, με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να του δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους με ένα unfollow που μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε ρήξη σχέσεων. Ο Αργεντινός έχει απολογηθεί σε όλα τα μέλη των «μπλε», ενώ η ομάδα είναι έτοιμη να τον επιπλήξει με πρόστιμο. 



Η συγγνώμη του Έντσο στους συμπαίκτες του, τα unfollow και η τιμωρία

Ο Αργεντινός χαφ ξέφυγε εντελώς στο πούλμαν της «αλμπισελέστε» και εθεάθη σε βίντεο να τραγουδά σύνθημα με ρατσιστικές αναφορές προς τους Γάλλους με αφρικανικές ρίζες, έπειτα και από την κόντρα με τους «τρικολόρ» στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ. 

Αμέσως απολογήθηκε δημόσια, τόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, όσο και με επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο, το θέμα έγινε... σήριαλ. Δεν πήραν όλοι θέση, όπως το έκανε ο Γουέσλεϊ Φοφανά, κατηγορώντας τον Έντσο για ρατσισμό, ωστόσο, τόσο εκείνος, όσο και αρκετοί ακόμα, μεταξύ των οποίων οι Γκουστό και Ντισασί, έκαναν unfollow τον διεθνή μέσο. 

Αυτό, φυσικά, μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα για την Τσέλσι με τις σχέσεις που θα υπάρχουν στ' αποδυτήρια της ομάδας, με τον Φερνάντες πάντως ν' απολογείται και προς όλους τους συμπαίκτες του σε ομαδικό χώρο συζήτησης που έχουν σε γνωστή εφαρμογή στα κινητά. 

Οι «μπλε», πάντως, που από το πρωί της Τετάρτης είχαν τονίσει ότι θα διευθετήσουν το θέμα εσωτερικά, θα ετοιμάσουν πρόστιμο προς τον Έντσο, προς παραδειγματισμό...

Κώστας Ζάλιαρης