Του έκανε καλό η Μύκονος: Ο Σαλάχ επέστρεψε στη δουλειά σε τρομερή κατάσταση

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλει να είναι παρών και να ηγηθεί στη νέα εποχή της Λίβερπουλ με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο και από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην προετοιμασία δείχνει πως έχει φροντίσει ώστε να βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.  



Του έκανε καλό η Μύκονος: Ο Σαλάχ επέστρεψε στη δουλειά σε τρομερή κατάσταση

Μερικές μέρες στο νησί των ανέμων ήταν αρκετές για τον Αιγύπτιο αστέρα ώστε να φορτίσει τις μπαταρίες του, να καθαρίσει το μυαλό του, να ξεκουράσει το σώμα του και να δείξει με την ολική επαναφορά του πως θέλει να βοηθήσει στο νέο ξεκίνημα των «κόκκινων» στη μετά – Κλοπ εποχή.

Οι συνεργάτες του Σλοτ αντικρίζουν έναν ποδοσφαιριστή σε τρομερή φόρμα και αντιλαμβάνονται πως έχει προσέξει πάρα πολύ τη φυσική του κατάσταση, αφού από την πρώτη στιγμή φροντίζει να βγαίνει πρώτος σε όλα τα τεστ αντοχής και ταχύτητας.

Έριξε από την πρώτη θέση και τον Σεπ φαν ντεν Μπεργκ που ήταν από εκείνους που βρίσκονται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο Kirkby και ο «Φαραώ» δείχνει απόλυτα έτοιμος για τις νέες ποδοσφαιρικές προκλήσεις της σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό...

Κώστας Ζάλιαρης