Η υπόθεση Καλαφιόρι περιπλέκεται για την Άρσεναλ: Το ποσοστό μεταπώλησης και ο Κίβιορ!

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ έχει κάνει μια ικανοποιητική προσφορά στην Μπολόνια, αλλά αυτή ακόμα δεν απαντά στους «κανονιέρηδες». Οι συζητήσεις με τη Βασιλεία για το ποσοστό μεταπώλησης, η αναμονή, οι «απειλές» για λήξη των διαπραγματεύσεων και το σενάριο που εμπλέκει τον Κίβιορ.  



Η υπόθεση Καλαφιόρι περιπλέκεται για την Άρσεναλ: Το ποσοστό μεταπώλησης και ο Κίβιορ!

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Άλλα μεταφέρουν οι Άγγλοι και άλλα οι Ιταλοί.

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι μετά το πολύ καλό Euro 2024 που έκανε, άσχετα από τον αποκλεισμό των Ιταλών στη φάση των «16», είναι ο κύριος μεταγραφικός στόχος του Αρτέτα για το κέντρο της άμυνας της Άρσεναλ.

Ο παίκτης θέλει να μετακινηθεί στο Λονδίνο, αλλά το πράγμα έχει μπλέξει πολύ.

Φαίνεται πως οι «κανονιέρηδες» δεν προσφέρουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ όπως θα τα ήθελε η Μπολόνια, αλλά θα φτάσει εκεί το ποσό με μπόνους.

Αυτό θέλει να διαφοροποιήσει η ιταλική ομάδα, από τη στιγμή που ξέρει ότι τα μισά χρήματα θα πάνε στη Βασιλεία λόγω του 50% που κατέχει ως ποσοστό μεταπώλησης.

Την ίδια στιγμή, η Gazzetta dello Sport τονίζει πως οι «ροσομπλού» διαπραγματεύονται με τους Ελβετούς για να εξαγοράσουν αυτό το ποσοστό μεταπώλησης και είναι ικανοποιημένοι από τα 45+5 εκατομμύρια ευρώ της Άρσεναλ.

Η Mirror από την πλευρά της κάνει λόγο πως η Μπολόνια έπειτα από τόση αναμονή και μηδαμινή εξέλιξη τις τελευταίες μέρες σκέφτεται ακόμα και να βάλει τέλος στις συζητήσεις και έρχονται και οι Times να βάλουν στο παιχνίδι και για τον Γιακούμπ Κίβιορ.

Τ' όνομά του «έπεσε» στο τραπέζι για πιθανή μετακίνηση στο «Ρενάτο Ντα΄ Άρα», αλλά εκείνος προτιμά τη Μίλαν και δημιουργεί και νέα προβλήματα...

Κώστας Ζάλιαρης