Η στιγμή του Πάλμερ: Η Τσέλσι τον επιβραβεύει και στηρίζεται πάνω του για... 10 χρόνια!

Διανύει την πρώτη εξαιρετική περίοδο της καριέρας του, η μεταγραφή στην Τσέλσι τού έκανε τρομερό καλό, ξεχώρισε στο Euro 2024 και αυτές οι στιγμές τον καθιστούν απαραίτητο στους «μπλε». Το κλαμπ του Λονδίνου ετοιμάζεται να ποντάρει πάνω στον Κόουλ Πάλμερ για το μέλλον και να τον επιβραβεύσει όπως του αξίζει!



Η στιγμή του Πάλμερ: Η Τσέλσι τον επιβραβεύει και στηρίζεται πάνω του για... 10 χρόνια!

Η Τσέλσι θέλει να του δείξει πόσο πολύ θέλει να επενδύσει πάνω του και σύμφωνα με τη Daily Mail, θα του κάνει γενναία αύξηση αποδοχών, θέμα που θα διευθετηθεί εσωτερικά και δίχως τυμπανοκρουσίες .

Επιπλέον, στο μυαλό των διοικούντων το κλαμπ υπάρχει η στήριξη και διατήρηση του Πάλμερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τα επόμενα 10 χρόνια, ώστε να είναι εκείνος το κεντρικό πρόσωπο για το επιτυχημένο μέλλον της ομάδας!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μην παραμείνει υπό την προστασία του Πεπ Γκουαρδιόλα για να εξελιχθεί στη Σίτι και από το Μάντσεστερ μετακινήθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα. 

Όταν έκανε το ραντεβού με τον Ποτσετίνο και παρά την εξαιρετική συνομιλία που είχαν και τη χημεία μεταξύ τους, ίσως ούτε ο ίδιος να περίμενε να καταγράψει τέτοια φοβερή σεζόν, όπως το έκανε την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά. 

Σε μια Τσέλσι που έκανε ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω κάθε φορά μέχρι το εκπληκτικό σερί στο τελείωμα ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκή θέση, ο Κόουλ Πάλμερ ξεχώρισε όσο κανείς άλλος. 

Πήγε και στο Euro, είχε ασίστ στον ημιτελικό και γκολ στον τελικό και κέρδισε ακόμα περισσότερη εκτίμηση από τον κόσμο που τον θεώρησε αδικημένο για το χρόνο συμμετοχής που πήρε. 

Με την ψυχραιμία του στα δύσκολα, με την αποφασιστικότητά του, με την τεχνική του, με την άγνοια φόβου και κινδύνου και με την τόλμη στο γήπεδο, έκανε τους ανθρώπους των «μπλε» να τρίβουν τα μάτια τους. Και τώρα, εκείνοι θέλουν να φροντίσουν ώστε να μην τον χάσουν από κοντά τους!

Κώστας Ζάλιαρης