Η πρόταση για τον Γιόρο δεν... είχε αντίπαλο και ο agent Φέρντιναντ έκανε τα «μαγικά» του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβηκε σε επίπεδα που δεν μπορούσε να το κάνει καμία άλλη ομάδα όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος για την απόκτηση του Λένι Γιόρο. Το σκέφτονταν και το ξανασκέφτονταν στη Ρεάλ, αλλά η πρότασή τους δεν είχε καμία τύχη. «Έψησε» τον ποδοσφαιριστή ο Ρίο Φέρντιναντ με συνεχή επικοινωνία, σε ρόλο... μυστικού πράκτορα των «κόκκινων διαβόλων». 



Η πρόταση για τον Γιόρο δεν... είχε αντίπαλο και ο agent Φέρντιναντ έκανε τα «μαγικά» του

Ο Λένι Γιόρο από το βράδυ της Πέμπτης και για τα επόμενα 5+1 χρόνια ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια υπόθεση που ναι μεν τράβηξε κάποιο καιρό, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης αποφάσισε, την περασμένη Τρίτη, χρειάστηκαν να μεσολαβήσουν ελάχιστες ώρες μέχρι όλα να γίνουν επίσημα. 

Ο 18χρονος αμυντικός αποχώρησε από τη Λιλ έναντι 62+8 εκατομμυρίων, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να διανοηθεί κανένα άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ που είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ειδικά από τη στιγμή που το επόμενο καλοκαίρι ο Γιόρο θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος από ταη γαλλική ομάδα, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται. 

Στη Ρεάλ τα έβαλαν κάτω και σκέφτηκαν πως μια προσφορά της τάξης των 25 - 30 εκατομμυρίων θα ήταν αρκετή. Δεν ήταν, όμως, από τη στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν προσφέρει τα διπλάσια. Οι «μερένγκες» δεν θα «ανέβαιναν» άλλο και ο Γιόρο σκέφτηκε πως σε έναν χρόνο θα μπορούσαν ν' αλλάξουν πολλά αν απλά αποφάσιζε να περιμένει τους Μαδριλένους. 

Θα μπορούσε να χαθεί το ενδιαφέρον τους, να κάνει εκείνος κακή σεζόν, να τραυματιστεί, οτιδήποτε... Κάπου εκεί ο Ρίο Φέρντιναντ άρχισε να εκτελεί καθήκοντα agent για τη Γιουνάιτεντ και είχε συχνή επικοινωνία με τον παίκτη. Γι' αυτό και του έστειλε μήνυμα με βίντεο μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Ήταν χαρούμενος για εκείνον και για το γεγονός πως άκουσε τις συμβουλές του και σκέφτηκε πως στο Μάντσεστερ θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία εξέλιξης, στο υψηλότερο επίπεδο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης