Τρεις πάσες, λάθος και ήττα στο φιλικό: Το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Λίβερπουλ στην εποχή του Σλοτ! (vid)

Η εποχή του Άρνε Σλοτ ξεκίνησε και επίσημα στη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να δίνουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με τον Ολλανδό στον πάγκο. Έχασαν από την Πρέστον, χρησιμοποίησε 25 παίκτες ο προπονητής τους, αρχηγός ο Σαλάχ, έπαιξε και ο Κώστας Τσιμίκας. Πώς όμως, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα;



Τρεις πάσες, λάθος και ήττα στο φιλικό: Το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Λίβερπουλ στην εποχή του Σλοτ! (vid)

Το πρώτο της φιλικό «τεστ», κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, έδωσε η Λίβερπουλ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Πρέστον, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της.

Μία στιγμή ήταν αρκετή για να κρίνει την συνάντηση. Οι «κόκκινοι» επιχείρησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα από πίσω, αλλά εκτέθηκαν.

Την έχασαν σε καίριο σημείο, ο νεαρός γκολκίπερ, Γιάρος, ήταν εκτός θέσης, και ο έμπειρος Μπρέιντι επιχείρησε να τον «κρεμάσει». Το έκανε άψογα και με το γκολ του αυτό, επί της ουσίας σηματοδότησε και το τελικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Άρνε Σλοτ, στα δύο ημίχρονα; Δύο ολότελα διαφορετικές ενδεκάδες, με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινά στο πρώτο εξ’ αυτών και να αγωνίζεται για 45 λεπτά, την στιγμή που αρχηγός ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ!

Πρώτο ημίχρονο: Γιάρος, Μπράντλεϊ, Φαν ντεν Μπεργκ, Κουάνσα, Τσιμίκας, Τζόουνς, Έλιοτ, Σόμποσλαϊ (Έντο 33’), Ντόακ, Σαλάχ, Καρβάλιο.

Δεύτερο ημίχρονο: Ντέιβις, Στέφενσον, Νάλο, Φίλιπς, Τσέιμπερς (Μπεκ, 75), Έντο (Νιόνι, 75), Μπάισετιτς, Μόρτον, ΜακΚόνελ, Κούμας (Μπλερ, 75), Γκόρντον.

Δημήτρης Μανάκος