Επτά φιλικά ομάδων της Premier League σε… πέντε ώρες – Όλα τα παιχνίδια και το Γιουνάιτεντ - Ρέιντζερς!

Σπουδαία ημέρα για τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου, με αρκετή αγωνιστική δράση σε… φιλικό επίπεδο. Επτά παιχνίδια, «τεστ» προετοιμασίας, κορυφαίο όλων το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέιντζερς το απόγευμα!



Επτά φιλικά ομάδων της Premier League σε… πέντε ώρες – Όλα τα παιχνίδια και το Γιουνάιτεντ - Ρέιντζερς!

Για αρκετούς είναι η πιο ωραία εποχή του χρόνου. Και δεν μοιάζει παράλογο… Η προετοιμασία των ομάδων της Premier League έχει άλλωστε ξεκινήσει και η πλειοψηφία αυτών, έχει δώσει ήδη τα πρώτα της φιλικά «τεστ», ενόψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, το Σάββατο στις 20 Ιουλίου, οι… μισές σχεδόν ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, μπαίνει ξανά στο γήπεδο. Είτε απέναντι σε αγγλική ομάδα, είτε κόντρα σε σύλλογο του εξωτερικού, προκειμένου να «ξεμουδιάσει» και να δοκιμάσει πράγματα.

Επτά φιλικές αναμετρήσεις λοιπόν, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, αρχής γενομένης από αυτήν της Μπρέντφορντ με τη Γουίμπλεντον το μεσημέρι, αλλά και αυτή της Ίπσουιτς με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Συνεχίζουμε με το ενδιαφέρον Λέστερ – Βιγιαρεάλ στις 17:00, την στιγμή που η Τότεναμ θα συναντά την ΚΠΡ, στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας!

Το «καλό» τριτώνει την ίδια ώρα, με τη Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου να συναντά την Ντάγκεναμ, πέντε ημέρες μετά την ισοπαλία της, με 2-2, απέναντι στην Φερεντσβάρος.

Παράλληλα, ο κόσμος της Άστον Βίλα θα έχει την ευκαιρία στις 17:00 να παρακολουθήσει και τη δεύτερη φιλική συνάντηση της ομάδας του. Συναντά την Σπάρτακ Τρνάβα, επιθυμεί να κάνει το 2Χ2, μετά το άνετο 3-0 επί της Γουόλσολ, πριν από 64 ώρες.

Και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παίζει με τη Ρέιντζερς στις 18:00 και ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να δει την ομάδα του να βελτιώνεται, μετά την πρεμιέρα στη νέα αγωνιστική περίοδο με ήττα, κόντρα στη Ρόζενμποργκ (1-0).

Αναλυτικά, οι αναμετρήσεις των ομάδων της Premier League, από τις 15:00 ώρα Ελλάδος, μέχρι και τις 20:00:

Γουίμπλεντον – Μπρέντφορντ (15:00)

Ίπσουιτς – Σαχτάρ Ντόνετσκ (15:00)

Βιγιαρεάλ – Λέστερ (17:00)

ΚΠΡ – Τότεναμ (17:00)

Ντάγκεναμ – Γουέστ Χαμ (17:00)

Σπάρτακ Τρνάβα - Άστον Βίλα (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέιντζερς (18:00)

Δημήτρης Μανάκος