Τι ισχύει με Ποντένσε, Γουλβς και Ολυμπιακό; Η πρόταση του Ο’ Νιλ και η απουσία του από το τελευταίο φιλικό!

Θα γυρίσει τελικά ο Ντάνιελ Ποντένσε στην Ελλάδα; Θα βρεθεί ξανά στον Ολυμπιακό; Ή μήπως «δελεάστηκε» από την πρόταση του Γκάρι Ο’ Νιλ να αγωνιστεί ξανά με τη Γουλβς στην Premier League; Όσα ισχύουν αυτήν την στιγμή!



Τι ισχύει με Ποντένσε, Γουλβς και Ολυμπιακό; Η πρόταση του Ο’ Νιλ και η απουσία του από το τελευταίο φιλικό!

Στην Ελλάδα ζούμε και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό θα ήταν για τον Ολυμπιακό να επιστρέψει εδώ ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει το περιβάλλον και τον γνωρίζουν πολύ καλά στη χώρα μας. Ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και αποτελεί έναν από τους λίγους «ξένους», που αισθάνεται πράγματι σαν δεύτερο «σπίτι» του την Ελλάδα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως πέρυσι το καλοκαίρι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να επιστρέψει στους Πειραιώτες, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Ήρθε, ανέβασε την απόδοσή του μετά την άφιξη του Μεντιλίμπαρ, κατέκτησε το Europa Conference League και γύρισε αναγκαστικά στο «Μολινό».

Εκεί συνάντησε τον Γκάρι Ο’ Νιλ, ο οποίος πέρυσι δεν ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Ωστόσο, η εικόνα του Πορτογάλου στα φιλικά των «λύκων» και η προετοιμασία που πραγματοποιεί, έχουν αλλάξει γνώμη στον προπονητή της Γουλβς. Τις τελευταίες 48 ώρες μάλιστα, φημολογείται πως ο ίδιος έχει ζητήσει από τον Ντάνιελ Ποντένσε να μείνει στο club και να έχει ρόλο την επόμενη σεζόν στην Premier League!

Προς το παρόν, ουδείς γνωρίζει τι σκέφτεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με τον Ποντένσε και τη Γουλβς να πρέπει από κοινού να αποφασίσουν για το μέλλον του. Τέλος, να διευκρινιστεί πως η απουσία του Ποντένσε από το φιλικό με τη Μπρίστολ Σίτι, το οποίο είχε διάρκεια 120 λεπτών, ήταν συνειδητή και ουδεμία σχέση έχει με την αποβολή του στο ματς με την Κόμο.

Δημήτρης Μανάκος