Οι Άγγλοι ρωτούν αν είναι… αλήθεια: O Λαμέλα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Έρικ Λαμέλα, με τους Άγγλους στο Twitter να αναρωτιούνται αν η εν λόγω ανακοίνωση είναι… αληθινή! Τους προξένησε τεράστια εντύπωση η μεταγραφή στην ελληνική ομάδα και φυσικά, θυμήθηκαν τη «ραμπόνα» απέναντι στην Άρσεναλ και την αποθεωτική υποδοχή του στη χώρα μας!



Οι Άγγλοι ρωτούν αν είναι… αλήθεια: O Λαμέλα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ!

Την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα ανακοίνωσε η ΑΕΚ!

Η ελληνική ομάδα προχώρησε σε μια ηχηρή προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι, με τον Λαμέλα να φωτογραφίζεται στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και να δηλώνει ενθουσιασμένος. Κάτι άλλωστε που είχε φανεί από τα βίντεο που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς από την υποδοχή των φίλων της ΑΕΚ στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Λαμέλα αποτελεί την έβδομη προσθήκη της ΑΕΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τους Στρακόσα, Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Κοϊτά, Περέιρα και Τσιλούλη, ενώ θυμίζουμε πως έχει αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και ο Κάλενς.

Από εκεί και πέρα, αν μπει κανείς στη διαδικασία να αναζητήσει τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η εν λόγω κίνηση στο Twitter, θα καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας. Αρκετοί Άγγλοι ρωτούν αν ισχύει η ανακοίνωση και αν είναι πραγματική, ενώ άλλοι βλέπουν και ξαναβλέπουν το γκολ απέναντι στην Άρσεναλ με την «ραμπόνα».

Υπάρχουν φυσικά και αυτοί, οι οποίοι είχαν μείνει έκπληκτοι από την υποδοχή του Λαμέλα στο αεροδρόμιο, ανεβάζοντας σχετικά βίντεο!