Η αποστολή της Άρσεναλ για την περιοδεία στις ΗΠΑ: Μία η… έκπληξη, υπάρχει λόγος!

Γνωστή έγινε η αποστολή της Άρσεναλ για την περιοδεία στις ΗΠΑ, με μία μεγάλη έκπληξη, που εν τέλει είναι δικαιολογημένη, να κάνει την εμφάνισή της. Τραυματίες Κίραν Τίρνι και Τακεχίρο Τομιγιάσου, εκτός οι «διεθνείς» για τέσσερις ημέρες ακόμη!



Η αποστολή της Άρσεναλ για την περιοδεία στις ΗΠΑ: Μία η… έκπληξη, υπάρχει λόγος!

Την αποστολή της Άρσεναλ για την περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το επόμενο διάστημα, κατέστησε γνωστή η ίδια η ομάδα, με 26 ποδοσφαιριστές να την απαρτίζουν.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, τα ονόματα λίγο – πολύ ήταν τα αναμενόμενα. Συμπεριλαμβάνεται σε αυτά η μοναδική – ως στιγμής – μεταγραφή των «κανονιέρηδων», ο Τόμι Σέτφορντ, ενώ απουσιάζουν όσοι έπαιξαν με την εθνική τους ομάδα στο EURO 2024.

Δεν βρίσκονται δηλαδή στη λίστα ο Κάι Χάβερτς, ο Μπουκάγιο Σάκα, ο Ντέκλαν Ράις και ο Άαρον Ράμσντεϊλ, με άπαντες να ταξιδεύουν για τις ΗΠΑ, σε τέσσερις ημέρες από τώρα.

Από εκεί και πέρα, αν παρατηρήσει κανείς τη λίστα, θα δει πως εκτός βρίσκεται ο Τακεχίρο Τομιγιάσου. Αρκετοί συνδύασαν το εν λόγω γεγονός με την ενδεχόμενη προσθήκη του Ρικάρντο Καλαφιόρι, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Ιάπωνας αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του και θα μείνει στο Λονδίνο για αποκατάσταση, πράγμα που συμβαίνει και με τον Κίραν Τίρνι, που τραυματίστηκε με την Σκωτία στο EURO.

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ θα δώσει τρία φιλικά από τις 24 του μηνός και έπειτα. Η περιοδεία ξεκινά με αντίπαλο την Μπόρνμουθ, για να βρει εν συνεχεία στον δρόμο της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ!

Δημήτρης Μανάκος